Iskolai közösségi szolgálat a járvány alatt? Lehetséges!

Középiskolába jársz és nem tudod, a járvány alatt hogyan tudod teljesíteni a kötelező 50 óra iskolai közösségi szolgálatot? Érthető, hiszen sokféle információ kering arról, hogy most akkor tulajdonképpen mit is fogadnak el és mit nem. De nem kell paráznod, van egy jó hírünk!

Most megtudhatod a részleteket a közösségi szolgálattal kapcsolatosan, mivel március 24-én megrendezésre kerül az Iskolai közösségi szolgálat szakmai nap és börze, amely pont ezért jött létre, hogy segítsen eligazodni a jelenlegi kavarodásban. Hogy pontosan hogyan?

Fotó / Shutterstock / Erzsébet Ifjúsági Alap

Az online rendezvény keretén belül számos előadást és kerekasztal beszélgetést tekinthettek meg, melyek során töviröl hegyire elmagyarázzák az iskolai közösségi szolgálatot érintő jelenlegi szabályokat, így ti is naprakészek lehettek. Emellett pedig pár élménybeszámolót is meghallgathattok olyan önkéntesektől, akiket a közösségi szolgálat indított el ezen azúton.

Ha pedig már végeztél valami közösségi munkát, ám az valami okból félbemaradt, az se baj.

A rendezvény utolsó szegmensében ugyanis jó pár civil szervezet fog bemutatkozni, akikhez jelenleg is mehettek, mindegy hány óráról lenne szó.

Szóval, ha maga az elméleti háttér annyira nem is érdekel, akkor is megéri regisztrálnod, hiszen lehet, hogy az élménybeszámolók során, vagy a bemutatkozó részben megismersz egy olyan ügyet, amely mögé akár az 50 órát követően is beállnál.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, ITT tudod megtekinteni a részletes programokat. Illetve fontos kihangsúlyozni, hogy a rendezvény INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓKÖTELES, melyet szintén a fenti linken tudsz megtenni!