Érettségizz a SuliLife-fal! Minden hasznos tipp egy helyen!

Tanulással kelsz és fekszel? Gőzerővel koncentrálsz a tárgyakra és nincs semmi időd másra figyelni? Aggodalomra semmi ok, a SuliLife összegyűjtött minden hasznos tippet, amire figyelned kell az utolsó hetekben!

Ha ezt magaddal viszed, már félsiker!

Bár a fejedben lévő tudásod a legfontosabb, van pár dolog, ami nélkül semmiképpen ne indulj útnak a nagy napon! Elég nagy hátrányból indul az, aki nem viszi magával a megengedett segédeszközöket, sőt matematikából szinte lehetetlen függvénytáblázat nélkül teljesíteni az érettségit. Az írásbeli vizsgák nem a gyorsaságról híresek, így mindenképpen csomagolj magadnak megfelelő mennyiségű italt és ételt. Szerencsére ezen sem kell már agyalnod, hiszen összeszedtük, mit érdemes fogyasztani egy ilyen helyzetben.

Utolsó para a hajrában?

Már szinte érezni az érettségi szelét, és ez még akkor is ijesztő, ha tudod magadról, hogy becsületesen készültél. Eláruljuk: ez teljesen normális. Most arra van szükséged, hogy egy kicsit hátralépj az egész hajrától, és meggyőződj róla, nincs okod túlságosan izgulni. A vizsgák előtti stressz természetes, ezért hoztunk neked két tippet arra vonatkozóan, hogyan tudod ezt egészségesen kezelni. Most nem szabad elhagyni magad és rossz döntéseket hozni! Az érettségi jelenleg nagy kihívásnak tűnik, de ne felejtsd, sokkal nehezebb dolgok is várnak rád az egyetemen!

Az érettségik napján figyeld a SuliLife oldalát friss hírekért és megoldásokért!Forrás: PixaBay

Maxolj ki minden pillanatot!

Aki azt mondja, hogy az utolsó pár napban már nem lehet javítani a helyzeten, hazudik! Semmiképpen ne fogadd meg, hogy a vizsga előtt már nem tanulsz, mert később megbánhatod a döntésed! Érettségi csak egy van, főleg most, hogy csak az írásbeli részen tudod megmutatni a tudásodat, ezért ebben az időszakban még mindenképp megéri koncentrálni a tananyagra. Ha már mindent átnéztél, érdemes kipróbálni különböző tanulási módszereket, hogy még jobban megmaradjon minden információ! Végezetül pedig összegyűjtöttünk neked a hajrá időszakára olyan bombabiztos tippeket, melyekkel biztosan jobb érettségit írsz majd a nagy napon!

Az érettségik napján pedig figyeld a SuliLife oldalát friss hírekért és megoldásokért!