Érettségizz a SuliLife-fal! Minden a sikeres matekérettségihez egy helyen!

Jövő héten, kedden 9:00-kor kezdődik a matematikaérettségi. A fejed már zsúfolásig telt kombinatorika-, térgeometria-, valószínűség-számítás-, függvény-, algebra-, mértan- és logaritmuspéldákkal? Aggodalomra semmi ok, a SuliLife összegyűjtött számodra minden hasznos információt!

Segítség a matek középhez és emelthez

Ahogyan arról, már korábban is írtunk, a legfontosabb, hogy ne félj! Összegyűjtöttünk számodra mindent, ami a 2021-es matematika közép– és emelt szintű érettségihez kell. Ebben a cikkünkben találsz hivatalos feladatsorokat, kidolgozott tételeket, videókat, elméleti– és gyakorló feladatokat. Ebben a cikkünkben kifejezetten arra fókuszáltunk, hogy középszintű érettségin mit kell tudnod. Itt pedig arra, hogy mit várnak el tőled emelt szinten.

Ami elengedhetetlen

A sikeres matek érettségihez mindenképpen vigyél magaddal aznap Négyjegyű függvénytáblázatot. Ezt nyugodtan használhatod legálisan, csak figyelj, ha esetleg korábban beleírtál valamit, azt radírozd ki, mert a vizsga előtt esetleg átnézhetik.

Videók és jegyzet

A SuliLife korábban elkészített számodra két videót, melyben Márton Viktor elhozta neked a matek érettségi legnehezebb feladatainak mintamegoldásaitkoordinátageometriából és az exponenciális egyenletekből. Emellett a logaritmus témakörében készített egy jegyzetet, aminek segítségével könnyebben megoldhatod a feladatot.

Tesztek

Mindezek mellett több kvízzel is próbálunk segíteni a maximális siker elérésében. Itt tesztelheted magad, hogyan ment volna a 2005-ös, a 2010-es, a 2016-os és a 2019-es matek érettségi, valamint átmennél-e rajta, ha most írnád.