Valószínűségszámítás egyszerűen? Segítünk!

Forrás: Márton Viktor

Viktor előző jegyzetéből a logaritmus témakörét és a koordinátageometriát is egyszerűen magadévá teheted, videójában pedig az exponenciális egyenleteket is lebontotta nektek! A SuliLife-on rengeteg érettségivel kapcsolatos segítséget találsz, amit még az utolsó hetekben is tudsz hasznosítani, például minden matek felkészítő tananyagot összegyűjtöttünk neked egy helyen, de hasznos felkészülési tippeket is találsz!

Idén érettségizel? Segítünk!

A SuliLife nem csak a felkészülésben és a stresszkezelésben lesz a segítségedre: a 2021-es érettségi vizsgák után azonnal keresd nálunk a megoldásokat! Az idei magyar, matek és töri érettségi feladatsorokat szaktanárok segítségével oldjuk meg. Kövess minket, hogy cikkeinkből, videóinkból megtudd, hogyan teljesítettél!

A vizsgák napjain pedig minden rólad szól majd: hogy indulj el, mit vigyél magaddal, és azt is megtudhatod, hogyan vélekednek a tanárok és diáktársaid az idei érettségiről.

Ha te is szívesen elmondanád a véleményed, vagy beszámolnál az élményeidről, ne tartsd magadban, írj nekünk az info@sulilife.hu e-mail címre, vagy facebook, tiktok és instagram oldalainkon kommentben és mi megosztjuk gondolataidat az érettségiről.

Kövesd a SuliLife Facebook, Instagram, TikTok és weboldalát, hogy képben legyél a legfrisebb érettségi hírekkel!

SuliLife. Megy ez neked.