Minden egy helyen a 2021-es érettségiről! - Megoldások, legfrissebb infók a SuliLife-on

Hétfőn elindul a 2021-es tavaszi érettségi hete és szeretnénk, ha nem kéne az információk keresgélésével töltened az idődet, hogy mit kell magaddal vinni, milyen szabályok vonatkoznak az adott érettségire, mik voltak a megoldások, hanem mindent egy helyen találhass.

Éppen ezért a hét minden napján készítünk neked egy összefoglaló, percről percre típusú cikket, amelyben az adott nappal kapcsolatos friss információkat követheted nyomon.

A fő tantárgyakból pedig ebben találod majd az érettségi feladatok megoldásának linkjét is, melyet profi oktatók oldanak meg neked még aznap délután videóban. Továbbá a tanárok és diákok véleményét is itt olvashatod majd el.

Magyarból Kodácsi Boglárka, az Eötvös József Gimnázium 27 éves magyartanára hozza el neked a 2021-es magyar érettségi megoldásait, aki évek óta készít fel diákokat erre a megmérettetésre.

 A MAGYAR ÉRETTSÉGI PERCRŐL PERCRE CIKKÉT ITT TALÁLOD

Kedden, május 4-én a 29 éves Márton Viktor matekpéldákra adott végeredményeit tudhatod meg nálunk. Számára gyerekjáték a matek, ugyanis a Földes Ferenc Gimnázium Speciális Matematika szakán végzett 2010-ben. TikTokon robbant be a köztudatba azzal, hogy könnyen és érthetően old meg matematika feladatokat 1 perc alatt. Több mint 120 ezres követőtáborral rendelkezik.

 A MATEMATIKA ÉRETTSÉGI PERCRŐL PERCRE CIKKÉT ITT TALÁLOD

A fő tantárgyak közül a harmadik a történelem. Szerdán Péter Dávid tollából érkeznek a megoldások. A 37 éves történelem és angoltanár, majdnem tíz éven át oktatott az Eötvös falai között, jelenleg pedig a Közgazdasági Politechnikumban tanít.

 A TÖRTÉNELEM ÉRETTSÉGI PERCRŐL PERCRE CIKKÉT ITT TALÁLOD

Kövessetek minket, hogy ne maradjatok le a legfontosabb információkról az érettségi napján sem!