Itt találod azonnal a matek érettségi feladatait és megoldásait

Ma írják az érettségizők a matematika középszintű és emelt szintű vizsgát! Kövess minket a nap folyamán: beszámolunk a feladatokról, és a vizsga lezárását követően megmutatjuk a nem hivatalos megoldásokat is írásban és videón is.

A mai matek közép- és emelt szintű írásbeli érettségi vizsga 9 órakor kezdődik, előbbi 180 percig, utóbbi 240 percig tart. Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint matekból középszinten 68 037-en, emelt szinten 5 350-en érettségiznek.

Nálunk minden infót első kézből kapsz! A SuliLife folyamatosan informál a legfrissebb fejleményekről, a vizsga után azonnal feltesszük az egyes feladatokat, ahogy az Oktatási Hivatal közzéteszi azokat!

A vizsga után kikérjük szaktanárok véleményét a feladatokról, és ott leszünk a sulik előtt is, hogy a vizsga után kilépő érettségizőktől is megkérdezzük, milyennek érezték a vizsgát.

A vizsgát követően szakértőnk, Márton Viktor (vagy ahogy legtöbben ismerik: mzviktor), a matematika istenének magyar TikTok-helytartója megoldja a feladatlapokat írásban, majd pedig videós formában is ismerteti a megoldásokat!

Nézd meg Viktor bemutatkozó videóját!

Folyamatosan frissíteni fogjuk gyűjtőcikkünket, amelyben percről percre tájékoztatunk az érettségivel kapcsolatos újdonságokról.

Idén érettségizel? Segítünk!

A SuliLife nem csak a felkészülésben és a stresszkezelésben lesz a segítségedre: a 2021-es érettségi vizsgák után azonnal keresd nálunk a megoldásokat! Az idei magyar, matek és töri érettségi feladatsorokat szaktanárok segítségével oldjuk meg. Kövess minket, hogy cikkeinkből, videóinkból megtudd, hogyan teljesítettél!

A vizsgák napjain pedig minden rólad szól majd: hogy indulj el, mit vigyél magaddal, és azt is megtudhatod, hogyan vélekednek a tanárok és diáktársaid az idei érettségiről.

Ha te is szívesen elmondanád a véleményed, vagy beszámolnál az élményeidről, ne tartsd magadban, írj nekünk az info@sulilife.hu e-mail címre, vagy facebook, tiktok és instagram oldalainkon kommentben és mi megosztjuk gondolataidat az érettségiről.

Kövesd a SuliLife Facebook, Instagram, TikTok és weboldalát, hogy képben legyél a legfrisebb érettségi hírekkel!

SuliLife. Megy ez neked.