Ne maradj le! Történelem érettségi feladatok és megoldások azonnal nálunk!

Ma írják az érettségizők a történelem középszintű és emelt szintű vizsgát! Kövesd egész nap oldalunkat: beszámolunk a feladatokról, és a vizsga lezárását követően megmutatjuk a nem hivatalos megoldásokat írásban és videón is.

A mai történelem közép- és emelt szintű írásbeli érettségi vizsga 9 órakor kezdődik és 13 óráig tart. Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint történelemből 66 396 fő középszinten, 8 301 fő pedig emelt szinten tesz vizsgát.

Nálunk minden infót első kézből kapsz! A SuliLife folyamatosan informál a legfrissebb fejleményekről, a vizsga után azonnal feltesszük a feladatok nem hivatalos megoldását!

A vizsga után kikérjük szaktanárok véleményét a feladatokról, és ott leszünk a sulik előtt is, hogy a vizsga után kilépő érettségizőktől is megkérdezzük, milyennek érezték a vizsgát.

A vizsgát követően oktatási szakértőnk, Péter Dávid a Közgazdasági Politechnikum tanára egyből megoldja a feladatlapokat írásban, majd pedig videós formában is ismerteti a megoldásokat!

Nézd meg szakértőnk bemutatkozó videóját!

Folyamatosan frissíteni fogjuk gyűjtőcikkünket, amelyben percről percre tájékoztatunk az érettségivel kapcsolatos újdonságokról.

Idén érettségizel? Segítünk!

A SuliLife nem csak a felkészülésben és a stresszkezelésben lesz a segítségedre: a 2021-es érettségi vizsgák után azonnal keresd nálunk a megoldásokat! Az idei magyar, matek és töri érettségi feladatsorokat szaktanárok segítségével oldjuk meg. Kövess minket, hogy cikkeinkből, videóinkból megtudd, hogyan teljesítettél!

A vizsgák napjain pedig minden rólad szól majd: hogy indulj el, mit vigyél magaddal, és azt is megtudhatod, hogyan vélekednek a tanárok és diáktársaid az idei érettségiről.

Ha te is szívesen elmondanád a véleményed, vagy beszámolnál az élményeidről, ne tartsd magadban, írj nekünk az info@sulilife.hu e-mail címre, vagy facebook, tiktok és instagram oldalainkon kommentben és mi megosztjuk gondolataidat az érettségiről.

Kövesd a SuliLife Facebook, Instagram, TikTok és weboldalát, hogy képben legyél a legfrisebb érettségi hírekkel!

SuliLife. Megy ez neked.