Továbbra is igyekszik segíteni a középiskolásoknak a mateking.hu weboldal

Az oldal célja a szuper-érthető matematika oktatás egyszerű példákon, színes szemléletes ábrákon keresztül. Mindezt letisztult és komfortos webes környezetben, megalkotva ezzel a 21-ik század matek tankönyvét és segédletét.

Most bárki számára elérhető feltételekkel segítenek, hogy neked is jobban menjen a matek.

A mateking.hu az érettségi időszakában ingyenesen elérhető volt bárki számára, most azonban a digitális oktatás és az érettségik végeztével ismét fizetni kell az oldal szolgáltatásaiért. A szervezők, azaz a mateking tulajdonosai azonban továbbra is szeretnének segítséget nyújtani a matematikával hadilábon álló középiskolásoknak, a diákoknak és tanáraiknak egyaránt.

Az előfizetés normál áron havi 460 forintba kerül, amellyel a középiskolai matek mind a 459 epizódja elérhető. Az árat úgy igyekeztek kialakítani, hogy az a kevésbé tehetős családok számára se okozzon nagyobb problémát, és ezzel valóban bárki számára elérhetővé tegyék a tanórán kívüli segítséget matematikából.

A tanév végéig ráadásul most még szeretnének egy extra segítséget is adni, és 50 százalék kedvezményt biztosítani azoknak a diákoknak, akik szívesen használnák a weboldalt. Úgy gondolják, hogy ez a lassan másfél éve tartó pandémiás, online oktatással töltött időszak igazán megterhelő volt a tanárok és a diákok számára egyaránt, így biztosak benne, hogy jól jöhet még egy kis támogatás. A kedvezmény minden középiskolai diák és tanár számára igénybe vehető egészen a tanév végéig.

Az 50 százalékos kedvezményre jogosító kód: mateking21

A kedvezményes kód így működik: https://www.mateking.hu/matekpass