A stréber és a késős: ismerős típusok? Neked is tuti voltak ilyen osztálytársaid!

Néha körbenézel és a filmekre emlékeztetnek a klikkek és az embertípusok? Lássuk, milyen tipikus osztálytársakkal találkozhatsz bármilyen iskolába is jársz.

Az általánosban és gimiben észre sem veszed, hogy különleges kapcsolat alakul ki közötted és 30 másik ember között. Minden nap együtt vagytok nyolc órában és szinte mindent tudtok egymásról, életre szóló barátságok születnek. Ez akkor teljesen természetesnek tűnik, de később nem lesz ilyen, az egyetemen és a munkahelyeken is jóval személytelenebbek a kapcsolatok.

A lóimádó lány

A legtöbb kislány általánosban átmegy a lovas korszakon, de van egy valaki, aki ezt a rajongást különösen magas szintre emeli. Nem csak az átlagos lovas füzeteket és ruhákat szerzi be, hanem rendszeresen lovagol is. Ezt az osztálytársat leginkább általánosból ismerhetjük, de gimiben is előfordul.

A laza, aki sosem tanul, mégis ötöst kap

Ezt az osztálytársat mindenki irigyli, annyira stresszmentes életet él. Előfordul, hogy reggel beérve még azt sem tudja, hogy az ötödik órában témazáró lesz, de még így is sikerül egy jó jegyet összehoznia azzal, hogy a szünteketben átolvassa az anyagot, míg mások több napig tanultak.

Aki mindig elkésett

Ez a típus következetesen, minden reggel 10 perccel később érkezik. Ezen még évek elteltével sem változtat semmit. Azt hinnéd, négy év alatt rájön, hogy kicsit hamarabb kell kelnie vagy indulnia, de valahogy mégsem erőlteti meg magát és a késésekből összejövő igazolatlan órával sem lehet megijeszteni. Nem ártott volna elolvasnia az Unilife cikkét az időbeosztásról.

Az általánosban és gimiben észre sem veszed, hogy különleges kapcsolat alakul ki közötted és 30 másik ember közöttFotó / Pixabay

Aki mindenről tud

Erről a típusról nem mondanánk, hogy pletykás, nem feltétlenül mondja el, amit tud, inkább csak gyűjti az infókat, és rengeteg érdekességet tud a legmeglepőbb emberekről. Valójában mindenkinek félnie kellett volna tőle a tudása miatt, ez az osztálytárs mégis teljesen ártalmatlannak tűnt.

A népszerű

Mindenki érti, hogy ez az osztálytárs miért olyan népszerű, hiszen tényleg szép, aranyos, vicces, szórakoztató, magabiztos. Tényleg mindenkivel összebarátkozik, a legkülönbözőbb emberekkel is jóban van, mindig van körülötte valaki. Mindenki szerencsésnek érzi magát a közelében, annyira kellemes társaság.