Késő őszi programok, ha nem tudjátok, mit csináljatok suli után

Már alig vannak a fákon levelek, rövidülnek a nappalok, és egyre hűvösebb van, ez azt jelenti, hogy lezárulóban van az ősz. Ilyenkor már nem olyan egyértelmű, mihez kezdjetek magatokkal suli után. De pánikra semmi ok, nekünk van pár programötletünk.

Az ősz sokakat maga alá gyűr, ahogy a nyirkos, szürke napok sorra követik egymást, és minden áldott reggel sötétben kelnek fel az emberek. Valószínűleg ezzel ti is így vagytok a barátaiddal. Éppen ezért a legjobb dolog, amit tehettek, az az, ha a suli után kihasználjátok a nap utolsó sugarait, és élvezitek egymás társaságát valamilyen kellemes kis program keretein belül.

Beadni egy meredek teázást

A forró tea otthon is gyógyítja a lelket, de egy közös teázás a barátokkal egy fullos teaházban, na az egészen másképp üt. Az otthoni filteres választék kispályás téma, ahhoz képest, hogy miket tudnak mutatni egy-egy teázóban. A klasszikustól kezdve, a hippi barlang alternatív helyekig, mindegyikben menedéket találtok a kint tomboló időjárás elől.

Szanaszét gurítani egy bowling pályát

A bowlingozás remek kikapcsolódás lehet a csapatnak!Fotó / 123RF

Mikor voltál utoljára bowlingozni? Na, ugye. Már a haluzós videók miatt is megéri egyszer elmenni, amiket a strike-ok után mutatnak a kivetítőkön. Ezektől függetlenül is poén bowlingozni a haverokkal. Fűtött helyen vagytok, sokáig tart, nem megerőltető, akkor is élvezed, ha kő béna vagy, mókás cipőt kell hordani és lehet közben beszélgetni. Meg kicsit versengeni is. Bajnok program!

Csapatni a jó időben egy kirándulást

A hűvös ellenére se tegyetek le a kirándulásról. Ha suli után még kellemesen sütnek le reátok a késő őszi nap sugarai, akkor nosza, induljatok neki a világnak, a természetnek! Vidéken a legegyszerűbb, de például Budapesten könnyen eljuthattok a Gellért-hegyig, ahol felfoghatatlan kalandokba keveredhettek, és a kilátás sem utolsó. Ami fontos, hogy sehol se szemeteljetek! 

Nemcsak vidéken, hanem Budapesten is találsz remek kirándulási lehetőségeket!Fotó / 123RF