A szomszéd sulija mindig zöldebb? 4 dolog, ami állandóan úgy tűnik, hogy más középiskolákban jobb

Biztos imádod a középiskoládat, ott vannak a haverok, élvezed a társaságukat, de amikor másokkal szóba jön a suli, akkor előjönnek mindig olyan dolgok, amikre nem tudsz nem irigykedni. Persze, lehetsz szerencsés is, mert a te iskoládban ezek már mind megvannak.

Mondjuk ezek nem létfontosságú dolgok, mert, ha jobban átgondolod, azért elég jó buli a középiskola. Egy fél napot együtt vagy a barátaiddal, néha kicsit tanultok, és a jövő próbatételeihez képest kényelmesen teljesíthetőek a követelmények is.

Hosszú ebédszünet

Az egyik legjobb dolog, ami mellett egy középiskola dönthet, az a hosszú ebédszünet. A szabályok szerint legalább fél óra kell legyen, de maximum az iskola atlétika csapatának tagjai tudnak ennyi idő alatt kaját szerezni, és meg is enni azt. Ezért irigylésre méltó, ha valakiknek több jut belőle.

Az egyik legjobb dolog, ami mellett egy középiskola dönthet, az a hosszú ebédszünet.Fotó / 123RF

Jobb szaktermek

Te lehet halálra unod a fizika meg kémia órát, mások meg felrobbantják, meg szétverik a fél iskolát minden egyes alkalommal, amikor szaktermekben vannak, igazságos ez? Szerintünk nem! Minden kamasz megérdemli, hogy lásson több robbanást is a kémiai és fizikai tanulmányaik során!

Izgalmasak az órák, ha jól felszerelt szakteremben zajlanak.Fotó / 123RF

Csocsóasztal, pingpongasztal, stb.

Nektek minden egyes szünetben a folyosón kell lézengenetek, ha pedig valami igazán nagy izgalomra vágytok, akkor lemehettek az udvarra. Mások meg mintha egy játékteremben lennének, annyi mindennel szórakozhatnak két óra között, a pingpongasztaltól kezdve a csocsóasztalig, mindennel fel vannak szerelkezve.

Micsoda kikapcsolódás lehet, ha az iskolának van pingpong vagy csocsóasztala!Fotó / 123RF

Jobb sulis programok

Ez tud lenni a legirigylésreméltóbb dolog mások sulijában, amikor mesélik, hogy jobbnál jobb programokat tartanak az iskola falain belül és kívül is. Sulinapok, sportnapok, kirándulások, bulik, te meg minden nap ugyanarra mész be.