Cukiság kimaxolva: a két hegymászó corgi és kalandor társaik

A walesi corgik II. Erzsébet kedvenc kutyái, de valószínűleg a királyi kutyáknak sincs olyan kalandos élete, mint Louienak és Figonak, a két hegymászó corginak és hasonszőrű ebtársaiknak.

Louie és Figo, a mosolybajnokok

Azt nem tudni, hogy a legendás portugál focista után kapták-e nevüket, de ez a dinamikus duó legalább olyan megállíthatatlan a kalandozásban, mint az előbb említett labdarúgó ikon a pályán.

Louie és FigoFotó / Instagram

Nehéz betelni két ilyen jóképű kutyussal, éppen ezért itt egy galéria a legjobb képeikből, ami garantáltan mosolyt fog csalni az arcodra!

Gretel és Summit, a koktélvirslik

Mini tacskók, akik nem riadnak vissza semmilyen tereptől, a corgiknál is kisebb termetük nem jelent számukra akadályt, sem a hegymászásban, sem a hótaposásban!

Gretel és SummitFotó / Instagram

Henry és Baloo, a valószerűtlen páros

Az utolsó barátaink a legkülönösebbek, hiszen nem két kutyáról van szó, hanem egy kutyáról és egy macskáról, akik ketten fedezik fel a világot gazdáik mellett. A hihetetlen duó legalább olyan jó csapatot alkot, mint a homogénen összeálló társiak, sőt, néha nagyon jól jön a méretkülönbség, amikor Baloo, a cica, Henry hátán utazik!

Henry és BalooFotó / Instagram