Nem hiszed el, mire használja összenőtt szemöldökét a dán lány

Sokan sokféle módszerrel állapítják meg, hogy kivel érdemes vagy éppen kivel nem érdemes szóba állni: előző kapcsolatokról érdeklődnek, vagy éppen az állatokhoz való viszonyról kérdeznek. Egy fiatal dán nő azonban egy sokkal természetesebb módon le tudja szűrni, kire érdemes figyelmet szentelnie, csupán a szemöldökének érintetlenül hagyásával.

Mind láttunk már embereket (hacsak nem vagyunk mi magunk is érintettek), akiket erősebb szemöldökkel áldott meg a természet, ami kettő helyett már-már egy szemöldök, azaz „unibrow" hatását kelti.

Nincs ez másképp Eldina Jaganjac dán származású fiatal nővel sem, aki a korábbi hozzáállásával ellentétben már nem szabadul meg az erősebb szemöldöktől, sem az ajka feletti „bajusztól", hiszen nem kenyere a társadalmi nyomás alatt megtörni, melynek értelmében egy nő csak ezek nélkül lehet nőies és szép.

Eldina Jaganjac könnyen le tudja szűrni, kire érdemes figyelmet szentelnie.Fotó / Instagram

Emellett elmondása szerint sokat elárul a környezetében lévő emberekről, hogy milyen reakciót tanúsítanak a döntése felé. Eldina úgy gondolja, hogy a küllemét becsmérlő emberek nem érdemlik meg a figyelmét és az idejét, míg aki támogató és elfogadó felé, arról tudja, hogy valóban érdemesek a figyelmére. A reakciókból könnyen kiszűri, ki az, aki konzervatív és ódivatú.

Eldina hozzáállása mindenképp követendő, hiszen a külsőddel (is) csak magadnak kell megfelelned, nem pedig egy egész csoport ember sokszor irreális elvárásainak. Egyébként pedig a divat szinte percről percre változik, képtelenség lenne állandóan követni, helyette teremtsd meg azt, ahogy te jól érzed magad!