Viharral álmodtál? Mutatjuk, mit jelent

Álmodban egy napfényes mezőn sétáltál? Vagy épp ellenkezőleg: hatalmas viharba kerültél, dörgött, villámlott, majd egyszer csak feltűnt egy szivárvány? Bármilyen időjárás is volt álmodban, most megtudhatod, mit jelent a jövődre nézve.

Eső

Nem nehéz kitalálni, hogy az eső szomorúságot jelent. Szeretnéd esetleg jól kisírni magad valami miatt? Ne tartsd vissza! Fontos, hogy az érzelmeknek szabad utat engedj, és kiadd őket magadból.

Sokkal jobban fogod magad érezni, ha kiadod őket magadból és szembenézel a problémával, ami az álmokat okozza.

Viharral álmodtál? Mutatjuk, mit jelentFotó / 123RF

Szivárvány

Jó hír: fantasztikus dolgok várnak rád! Ahogy a szivárvány is mindig eső után következik, lehet, hogy te is nehéz időszakon mentél keresztül, de most jobb idők várnak rád, és remélheted, hogy a jövő csodás lesz.

Nem kell azzal foglalkoznod, hogy mennyit kell még küzdened a célért, a szivárvány jelzi, hogy már nagyon közel jársz.

Napsütés

Ha álmodban süt a nap, akkor az életben is jól mennek a dolgok, biztos lehetsz benne, hogy jó úton haladsz. A napfény jelent még energiát, erőt és optimizmust is, vagyis minden esélyed megvan arra, hogy a céljaidat teljes erővel véghezvidd. Csak így tovább, előre!

Villámlás

Kreatív gondolatot jelent, egy ötletet, ami csak arra vár, hogy megvalósítsd! Gondold csak végig! Biztos, hogy valami ott motoszkál a fejedben, amit már régen véghez akarsz vinni. Ha megvan az ötlet, ami rég nem hagy nyugodni, cselekedj, és meglátod, hogy megérte az intuíciódra hallgatni.

Szélviharral, hóeséssel vagy faggyal álmodtál? Innen megtudhatod mit jelent.