Hátborzongató: Felszedték a padlószőnyeget, és egy titkos pincét találtak

Akár a filmekben: a nő felszedte a régi padlószőnyeget, és kiderült, hogy van egy titkos pince az otthona alatt.

Egy bizonyos @unfortunateexistence nevű TikTok-felhasználóval rettentően különös, már-már filmbeillő sztori történt. A nő házfelújítás közben bukkant egy csapóajtóra, ami a felszedett padlószőnyeg alól bukkant fel.

@unfortunateexistance

This just happened and I’m still in shock

♬ original sound - THAT bitch

A videót több mint 16 millióan látták már, és bizony nagyon nem tűnik kamunak. Különösen vicces, ahogy nyugtázza a felvétel készítője, hogy új helyiséget találtak a házban.

„Drágám! Van egy pincénk! Van egy ******** pincénk!"

A furcsa felfedezés beindította a kommentelők fantáziáját is. A reakciók aranyat érnek.

„Na, így kezdődnek a horrorfilmek! 2021-et írunk: ez nem az az év, amikor kinyitnám azt ajtót!"

Valószínűleg mi is sikítva rohantunk volna, amerre látunk, de a kommentelők (és persze saját) kíváncsisága a videó feltöltőjét is arra sarkallta, hogy lemenjen. A felújításban segítő barátok bátorsága pillanatok alatt elillant: haza akartak menni. De az vesse rájuk az első követ, aki önként és dalolva lement volna.

A hirtelen jött népszerűséget kihasználva hősnőnk készített még néhány videót, amiben meglovagolja a misztikus hely hátborzongató hangulatát. Aztán erőt gyűjtött, és lement:

Hogy aztán ne találjon semmit odalent, csak kacatokat és koszt. Nyilván... A hírnév egyébként tényleg csak 15 percig tartott, a lány legújabb videói nem igazán ütik át az ingerküszöböt.