3 zabálós Guinness rekord, amik garantáltan megfekszik a gyomrod

Két dolgot imád az emberiség: versengeni és teletömni a pocakját. Nem meglepő hát, hogy a Guinness rekordok tartói közé rengetegen azzal kerülnek be, hogy gyorsan és sokat esznek meg valamiféle élelmiszerből.

Ezeknek a bélpoklosoknak a csúcsaiból gyűjtöttük most össze neked a leghajmeresztőbbeket. Viszont azon is száz százalék, hogy meg fogsz lepődni, hogy mennyire más testalkatú emberek döntögetik ezeket a rekordokat, mint gondolnád!

Szépségkirálynő evőbajnok

Nela Zisser, Új-Zéland egykori szépségkirálynője volt, de úgy tűnik, hogy a kifutók csillogása és a szigorú étrendből elege lett, és egy sokkal ízletesebb hobbi után nézett. Erről a következő videó is tanúskodik, amiben egy perc alatt annyi csirkefalatkát töm magába, amitől a legrutinosabb gyorsétterem-fanatikusok is rosszul lennének.

 A zabálás szépségkirálynőjéről itt tovább olvashatsz.

A versenyevés vézna királya

Takeru Kobayashi egy közepes növésű, vékony srác Japánból, aki mindenkit leevett az utóbbi 20 évben. Jóformán mindennel tud versenyezni, de amivel híres lett az a hot-dog és hamburgerevő képessége, ezekben megfoghatatlan az emberünk. Elég neki három perc, hogy eltűntessen 12 hamburgert, amikhez szósznak mind közül a legkalóriadúsabbat, a majonézt választotta. Hihetetlen.

 A leggyorsabb falatozó a vadnyugaton

Elérkeztünk cikkünk legnagyobb legendájához, akinél gyorsabban soha senki nem fog tudni megenni egy babos burritót a Taco Bellből. Nem másról van szó, mint Bubbáról, akinek azért ilyen fura a neve, mert egy kutya, de ez nem gátolja meg abban, hogy valami igazán lélegzetelállítót mutasson. Igen, egyes kutyák eszükkel, mások valami egészen mással tűnnek ki a tömegből...