Ugye nem esel ezekbe a hibákba? Így bánj a Szűz jegyűekkel

Nehéz kihozni a sodrából ezt az általában aranyos és türelmes jegyet, de ha sikerül, jobb, ha menekülsz! Eláruljuk, mi a titok, hogy jól kijöjjetek.

Ha van Szűz csillagjegyű ismerősöd, mindenképp olvasd el ezt a "használati utasítást".

Légy határozott

A praktikus gondolkodású Szűz, mindig készen áll a cselekvésre, és életét alaposan megtervezi. Érthető, hogy kiakasztja, ha döntésképtelen vagy, hiszen ő már pontosan tudja, mikor, hol és mi a feladat. Próbálj te is annyira precízen előre tervezni, mint ő.

Ne légy rendetlen

Ahogy már mondtuk, a Szüzek nagyon rendezettek, így nem bírják elviselni, ha valaki nem így áll a dolgokhoz: kupit hagy maga után vagy nem igényes a kinézetére. Érdemes kicsit jobban odafigyelned, milyen a környezeted, főleg ha együtt éltek.

Légy türelmes

A Szüzek kicsit nehezebben nyílnak meg és bíznak meg a másikban, de ha ezt kivárod, akkor biztos, hogy jó barát válik belőlük. Fontos, hogy érezzék, folyamatosan jelen vagy az életükben, és figyelsz rájuk. Ha eltávolodtok, könnyen megszakadhat a kapcsolat – akár örökre.

Csak kiszámíthatóan

A Szüzek imádják a jól kialakított terveket, ezért ha szeretnél valamilyen programot szervezni velük, jobb, ha időben szólsz, hogy beilleszthessék az időrendjükbe. Azért is fontos ez, mert előfordulhat, hogy munkamániások, és nehezen hagyják ott melót a pihenés miatt.

Hoztunk egy pár tanácsot!Fotó / Shutterstock

Nyugtasd meg

Hajlamosak aggodalmaskodni. Ha például köhögsz egyet, lehet, hogy ők máris a legrosszabbra gondolnak. Jót teszel akkor, ha nem teszel rá egy lapáttal erre, vagyis nem szállsz be te is az aggodalmaskodásba, hanem megpróbálod inkább meggyőzni, hogy semmi oka aggódni, vagy egyszerűen eltereled a figyelmét.

Értsd a szeretetnyelvét

Lehet, hogy nem szóban vagy érintéssel mutatja ki az érzelmeit, a Szűz ugyanis leginkább a cselekedetekben jó. Ha felajánlja, hogy valamit megtesz neked, jobb, ha elfogadod, ugyanis így szeretné kimutatni, hogy törődik veled. Persze az is benne van a pakliban, hogy azt hiszi, csak ő tudja elég precízen megcsinálni.

Ne vedd szívedre a kritikát

Perfekcionizmusából fakad, hogy mindig kritizál és javaslatokat tesz, hogy hogyan lehetne jobban csinálni, vagy mivel tudnál magadon javítani. Ezt meg kell tanulni kezelni: mivel a jó szándék vezérli, tedd magad túl rajta, ha tudod, ugyanis imádják, ha végül rájuk hallgatsz.

Érdekesség: Hollywood hemzseg tőlük!

A Szűz jegyében született például Beyoncé, Blake Lively, Jack Black, Keanu Reeves, Michael Bublé, Adam Sandler vagy épp Colin Firth.

Ha többet akarsz tudni a Szüzekről, katt ide!