4 szuper társas karantén idejére!

Hála a karanténnak, nem igazán lehet mit csinálni. Sorozatozhatunk, túrázhatunk a családdal, online játszhatunk barátainkkal, de egy idő után minden uncsi lesz. A személyes kapcsolatokat azonban ápolni kell, erre kínálnak remek felüdülést a következő társasjátékok!

Concept (4-12 fő)

Ha a könyöködön jön ki az Activity, vedd elő a Conceptet! Ez egy asszociációs játék, ami nagyon szórakoztató és kreativitásfejlesztő egyben. Párokban az igazi, de ha akarjátok, egyénileg is játszhattok. A táblán különböző színeket, formákat, képeket, témákat találtok. Minden páros húz egy kártyát, arról választ egy feladványt, amit el kell "mutogatniuk" a többieknek. Na igen ám, de ez nem úgy megy, mint az Activityben! Kis jelölő bábukat kell elhelyezni a tábla jelzései mellé, úgy hogy azokat összekapcsolva a fejünkben kialakuljon a kép a feladványról. Kitalált figura, férfi, fiatal, piros, állat, nyolc valamivel... csak nem Pókember?

Concept társasjátékForrás: --

Spicy (2-6 fő)

Egy szuper UNO helyettesítő, magyar fejlesztésű játék! Célja, hogy megszabaduljunk a kezünkben lévő lapoktól, és ne hagyjuk, hogy a többiek is ezt tegyék! Lélegzetelállítóan kidolgozott, kínai festőket megszégyenítő stílusú lapjain fűszerevő nagymacskák szerepelnek színekkel és számokkal ellátva. Körben haladva kell megszabadulni a kártyáktól, azonos színeket és nagyobb számokat kijátszva. Persze ez lehetetlen lenne egy kis blöffölés nélkül!

A Rettegés Éjszakája: Vérfarkas (3-8 fő)

Az "alszik a város" vagy "gyilkosos" játékot többen ismerhetitek, aki mégsem, az gyorsan pótolja! Képzeljétek el mindezt, csak vérfarkasokkal. Hatalmas előnye, hogy elődeivel ellentétben nincs szükség mesélőre, az ő feladatait egy applikáció veszi át! Az applikáció magyar nyelvű - szinkronos - és egyszerűen kezelhető, használata azonban nem kötelező. Be kell állítani a karaktereket, ami után az applikáció átveszi a mesélő szerepét, nekünk nincs más dolgunk, csak élvezni a játékot! A játékidő pörgős 10-20 perces, így több játszma - akár más játék is - belefér egy estébe. A tématika remekül passzol a blöffölős stílushoz, a sokféle karakter pedig korlátlan újrajátszhatóságot biztosít. Vajon ki közületek a farkas?

Spicy társasjátékForrás: --

Monopoly (2-8 fő)

Tudjuk, tudjuk... ezt már ismeritek, de nem véletlenül beszélünk egy klasszikusról! Mindenki gyerekjátékként tartja számon, de komoly taktikus és pénzügyi gondolkodást igényel. Amellett, hogy megtanít a pénz értékére, egész estés szórakoztatást kínál kicsiknek, nagyoknak. Ezt csak fokozza, hogy rengeteg verziója létezik! Játszhattok Középföldén vagy Roxfortban, Baby Yodával, esetleg Spongyabobbal, Pokemonokkal és kisállatokkal. Minden társaság megtalálja a hozzá legjobban passzolót!

Ha kíváncsi vagy, milyen társasjátékok várnak Rád, vess egy pillantást a következő csatornákra!

Mit Játsszunk?
:: DRAFT :: Társasjáték vlog
A kocka el van vetve

Jó játékot kívánunk!

Varajti Máté