Malacos gifek, amiktől te is a földön fogsz fetrengeni

Végre-valahára az emberiség meghaladta, hogy a sertésekre csak haszonállatként tekintsen. Ennek éppen itt volt az ideje, mert olyan szórakoztatóak tudnak lenni, hogy még te is röfögve fogsz nevetni rajtuk!

A malac ugyanis borzasztóan okos állat, a kutyával vetekszik értelemben, és ez az ész meg is látszik rajtuk, ha megkapják a megfelelő mozgásteret. Ugyanis abban a pillanatban, hogy kikerülnek egy sötét ólból, igazi személyiségekké válnak, akik kitűnő társak lehetnek.

Itt gurul a hordó!

Tedd a kezedre a szíved, és mondd, hogy ez a kis fekete villám nem az egyik legaranyosabb állat, amit valaha láttál!

A másik szélvész

Elképesztően elfoglalt állatok a malacok, nagyon sokat kell túrniuk és keresgélniük, de néha időt kell szakítaniuk a futkározásra is, amiben elképesztően jók.

Sk8er Boi

Ha megkapják a lehetőséget, nemcsak szaladgálásban bizonyítanak a sertések, hanem extrém természetüknél fogva a gördeszkázásban is megállják a helyük. Nem rossz, de láttunk már veszélyesebbet is.

A vadállatot nem lehet megszelídíteni

Minden kedvesség ellenére a vaddisznó gének ott mozognak a sertésekben, és néha felszínre törnek olyan brutális cselekvések formájában, mint ami most következik. Csak erős idegzetűeknek!

Ringlispil

Nem véletlen írtuk korábban, hogy a malackák esze gyakran kutyákat megszégyenítő lehet. A jutalomfalattal sok mindenre rá lehet venni a turcsi orrú patásokat.