3 hasznos TikTok-csatorna, amitől több leszel, nem kevesebb

Gyakran kapod magad azon, hogy céltalanul görgeted a Tik Tokot, ami után átmész Instára, hátha ott lesz valami érdekes? Ha igen, és változtatnál ezen a szokásodon, itt van pár motiváló TikTok-csatorna, amik garantáltan meghozzák a tettvágyad.

 

A közösségi média pörgetése mindenkinek a bűnös szenvedélye, de ha jól csinálod, akár a előnyödre is válhat!

Hybrid Calisthenics

Hampton, Hybrid Calisthenics csatorna üzemeltetője egy fiatal amerikai srác, akinek célja nagyon egyszerű: hogy megtanítson gondját viselni a testednek és a lelkednek. Ezt végtelenül informatív és szerethető videókon keresztül teszi, amikben szabadtestsúlyos gyakorlatokat mutat be, és az azokhoz vezető lépéseket, ha nem tudod megcsinálni őket egyből.

Ami ezek mellett a legfontosabb, hogy segít abban, hogy a célokhoz vezető út olyan legyen, amit élvezel is. Mert a testmozgás nemcsak a teljesítményről szól, hanem a belső egyensúly megtalálásáról is, főleg manapság, amikor az életünk nagy részét a négy fal közt, képernyő előtt görnyedve töltjük.

Spirit of Ellis

Az egészséges test a kiegyensúlyozott léleknek csak az egyik kulcsa, a másik önmagunk ismerete, amihez ugyanúgy találhatsz útmutatást Tik Tokon. Ezekből csak egy Ellis, aki segít a benned rejlő érzelmek, szorongások és gondolatok megértésében. Illetve abban, hogy hogyan nyugtasd le magad, hogyan kezdd jól a napod.

Lehet, hogy ez a stílus nem jön be neked, de vannak más csatornák is. Szóval böngéssz nyitott szemmel és keresd a hasznos tartalmakat, amik motiválnak, nemcsak elterelik a figyelmed.

Dr. Rose

Végül jöjjön Dr. Rose, aki a szemed egészségének a megőrzésében ad tippeket. Ez lehet, most haszontalannak tűnik, de az igazság az, hogy ha még nem vagy szemüveges, akkor vigyáznod kell a látásodra, mert könnyen azzá válhatsz! Főleg most, hogy lassan jön a nyár, az erős napsugárzás, ráadásul körbevesznek a képernyők.