Tudtad, honnan jönnek? A három legjobb Fortnite tánc és eredeti változatuk

A Fortnite-láz már a végét járja, de olyan fényesen ragyogott a videójátékok egén, hogy nehéz lesz elfelejteni a vele töltött órákat, amiket mindig feldobott egy kis tánc.

Ezeket a mozdulatokat legtöbbször a való élet ihlette, amit lehet, sokan nem tudnak, de épp itt az ideje, hogy felvilágosodjon mindenki.

Fontos és hasznos infókkal bővítheted most a tudásod!

Az eredeti

A klasszikus, ami mindenkinek megvan, és az igazat megvallva, a zenével együtt hatalmasat üt. Stílusos, folyékony, laza koreográfia, ami nem a fejlesztők fejéből pattant ki, hanem a Dokik című sorozatban láthattuk.

Ha nem ismered, furcsán fog hangzani, de ez egy orvosokról szóló sorozat, ami nagyon elismert a kritikusok körében, amit annak köszönhet, hogy nagyon jól keveri a drámát és a humort. De eleget beszéltünk a sorozatokról, lássuk, miről van szó!

Intensity

Szezonálisan bukkan fel a boltban a következő animáció, ami a legjobbak legjobbja – már ha az eredetijét nézzük. Nem más ihlette, mint az első internetes mémek egyike, a virális videók úttörője, az utcai fesztiválok királya, Technoviking.

Ma már milliárdos nézettsége van videóknak YouTube-on, de Technoviking a korai időkben olyat ment, amilyet még soha senki. És méltán! Nem véletlen a tánc névválasztása, mert az intenzitás, a mozdulatok, a méltóság, ami ebből a magas, szakállas, modern vikingből árad, ahogy igazságot tesz, az megismételhetetlen. Olyannyira, hogy még ma is kétes a kiléte ennek a legendának.

Fresh

Egy másik klasszikus, ami ugyanúgy egy sorozatból fakad, a Kaliforniába jöttem-ből (eredeti címén: The Fresh Prince of Bel-Air). Ez a sorozat tette híressé és először az Egyesült Államok, majd az egész világ kedvencévé Will Smith-t, akinek később volt egy hihetetlen átalakulása.

A sorozatban egy Will Smith nevű karaktert alakít (már a névválasztás is hatalmas), aki a szegénységből a gazdag rokonaihoz költözik. Itt él az unokatestvére, Cartlon, aki a sötét bőrszíne ellenére ízig-vérig az amerikai fehér kultúrát képviselte, ami a tánctudásán is meglátszott, ez került be a játékba.