Ez a különleges kinézetű kiscica ejtette rabul az internet népét - Galéria

Léteznek a világon olyan kisállatok, akiket valamilyen születési rendellenességük sem gátol abban, hogy legalább annyira szerethetőek legyen, mint egészséges társaik. A következő kismacsek is ilyen, aki még alig született meg, máris igazi internetes sztár lett belőle.

Március 20-án jött világra az apró kis teremtés, és gazdái hamar felfedezték, hogy valami nincs teljesen rendben az állattal. Elvitték egy állatorvoshoz, aki a vizsgálatot követően megállapította, hogy a kiscica hátsó lábaiban rövidebbek az inak, ami miatt kicsavarodnak a lábai. Ha ez nem lett volna elég, az orvos szájpadhasadékot is diagnosztizált az újszülött állatnál.

Bár az állatorvos eutanáziát javasolt, a macska gazdái segíteni szerettek volna az állaton, ezért elvitték a kiscicát Stephanie Medranóhoz, a kaliforniai Kóbor Macska Szövetség gondozójához. Amikor Stephanie meglátta a különleges megjelenésű állatot, egy idős ember arca jutott eszébe róla, ezért elnevezte a macskát Nagypapának.

Március 20-án jött világra az apró kis teremtés, és gazdái hamar felfedezték, hogy valami nincs teljesen rendben az állattal.Fotó / Instagram

Nagypapát jelenleg bent tartják biztonságos körülmények között, hogy gondozói állandó ellátásban tudják részesíteni, és igyekeznek rehabilitálni születési rendellenességeit. Lábait rendszeres tornáztatással próbálják megerősíteni, száját pedig valószínűleg műtétekkel tudják majd orvosolni a jövőben.

Úgy tűnik, a sok erőfeszítés megtérül, hiszen Nagypapa minden nap rendszeres kezeléseken vesz részt, és bár orvosa csekély túlélési esélyt jósolt neki, mégis napról napra egyre erősebb a kicsi állat. Nevelői még külön Instagram-fiókot is készítettek neki, ahol bárki nyomon követheti Nagypapa életét.

Kattints a képre, hogy megnézhesd Nagypapa fotóit!

Nagypapa minden nap rendszeres kezeléseken vesz résztFotó / Instagram