Nem is gondolnád, mennyit elárul rólad, hogyan rajzolsz virágot

Nem is gondolnád, milyen sok információt elárulhat egy általad készített rajz. Akár egy virágról készített apró firka is betekintést engedhet személyiségedbe. Készítsd elő rajzoláshoz szükséges eszközeidet, és tudd meg, milyen is vagy valójában!

Fontos!

Először készítsd el a rajzod, utána olvass tovább!

Rajzlap, elhelyezkedés

Nem mindegy, hogy állva vagy fekve kezdtél a rajzlapra rajzolni. Az emberek általában fekve rajzolnak rá, viszont ha te mégis állva helyezted magad elé alkotás közben, akkor különleges látásmóddal rendelkezel.

Emellett a virág elhelyezkedése is meglepő jelentést hordoz:

  • Ha középen van: képes vagy a jelenben élni, megragadni a különleges pillanatokat.
  • Ha bal oldalon helyezkedik el: Jellemző rád a múltba tekintés, nehezen engedsz el dolgokat.
  • Ha jobb oldalon van: Céltudatos vagy, aki általában a jövőbe tekint.

Mekkora?

A munkád mérete is fontos, hisz ez is különleges jelentőséggel bír.

Ha a rajzlap harmadánál kisebb: megelégedést, szerénységet, de sajnos gyenge önértékelést és önbizalomhiányt is jelenthet. Az utóbbiakon érdemes változtatnod.

Ha a rajzlap harmadánál nagyobb: Határozottságot, önbizalmat, emellett azonban arroganciát és exhibicionizmust is jelenthet. Fontos, hogy ezek között megtaláld az egyensúlyt.

Milyen fajtájú?

A virágok fajtái különleges jelentéssel bírnak, szimbolikus rendszer áll mögöttük.

Tulipán: Jellemző rád a harmónia utáni vágyódás, általában a köztes utat keresed. Emellett extrovertált személyiség vagy, mindig megtalálod a szépséget és a vidámságot az élet bármely területén. Őrizd meg ezeket a pozitív tulajdonságokat, hisz elengedhetetlen, hogy egy bizonyos szintű pozitivitással tudd szemlélni az életet.

Kíváncsi vagy még több fajta virágelemzésére? Kattints az Astronet cikkére, hogy további érdekes információkat tudj meg magadról!