Hétórás vonatút és megkínzott japánok: a történelem legfurább tévéműsorai

Ugyan évről évre egyre kevesebben néznek tévét, egykor legalább akkora jelentősége volt ennek a készüléknek az életünkben, mint a mai okoskütyüknek. A szórakoztatás céljából a műsorkészítők néha egészen elvetemült ötleteket is megvalósítottak, ezekből szemezgettünk.

Ha kíváncsi vagy a leghátborzongatóbb és legbizarrabb tévéműsorokra, olvass tovább!

I Wanna Marry Harry

Bár kislányként sokan álmodnak arról, hogy egy herceg elveszi őket feleségül, a többség felnőttkorára azért letesz erről. Kivéve e bizarr műsor szereplőit, akik felnőtt nők, és azért jelentkeztek, hogy (az akkor még szingli) Harry herceg kegyeiért versengjenek.

 Ez önmagában talán még nem is olyan hihetetlen, azonban itt jön a csavar: a nők nem tudják, hogy nem a valódi herceggel randevúznak, csak egy imitátorral. Kegyetlen.

Gaki no Tsukai

Az Origo cikke alapján a japán vetélkedők egyébként is híresek arról, mennyire bizarr feladatokra kényszerítik a versenyzőket, ez azonban különösen hihetetlen.

A műsor egyik szegmense a "könyvtár" elnevezést viseli, és lényege, hogy a résztvevőknek teljes csendben kell végrehajtani az előírt feladatokat, még akkor is, ha azok viccesek vagy éppen fájdalmasak.

Rabbits

Ezt a szürreális alkotást nem ajánljuk elalvás előtt, illetve ha félsz a nyulaktól. Nehéz lenne megfogalmazni, miről szól a műsor: három nyúljelmezbe öltözött alakot látunk egy színházi díszlethez hasonlatos térben.

A zene baljós, néha pedig teljesen indokolatlan nevetést is bevágtak a felvétel alá. Rettentő bizarr.

Bergensbanen: Minutt for Minutt

Ez a nagyszerű műsor Norvégiában kerülhetett adásba. Hogy miről szólt? Nos, a lockdown ideje alatt nem is jött volna rosszul, ugyanis ez a műsor az utazást helyezi a középpontba.

Szó szerint: a Bergen és Oslo közötti vasútvonalon zötyöghetünk végig a közvetítés által, ami több mint 7 órát vesz igénybe. Hihetetlen, de az adást 172 ezer ember végig is nézte, míg 1,2 millió csak belepislantott a produkcióba.

Cop Rock

Cselekményét tekintve a Cop Rock egy teljesen basic bűnügyi drámasorozat: kihallgatnak és elítélnek embereket, akik előtte valami bűntettet követtek el, és végigkövethetjük a nyomozás folyamatát is. A sorozat pikantériáját az adja, hogy a legkomolyabb szituációkban Broadway-stílusú musicalbetétek csendülnek fel, mint például a következő.