3 hihetetlen TikTok-lifehack, ami megváltoztatja az életedet

A TikTokot senkinek sem kell bemutatni, hiszen napjaink egyik legnépszerűbb közösségi oldala. És ha nem vigyázol, a zenés és cuki kisállatos videók platformja úgy szippant be téged, mint egy fekete lyuk. Ebből viszont most talán valami jó is kisülhet.

A táncos videók és a különböző kihívások mellett rengeteg hasznos videót is megtalálhatsz TikTokon, amik életmentő ötleteket adhatnak a mindennapokra. Ezek közül szemezgettünk most!

A nutellás üveg rejtelmei

Valószínűleg neked is ismerős a szituáció, amikor kedvenc mogyorókrémedtől már csak a tetején lévő, idegesítő arany színű fólia választ el, amit egyszerűen sehogy nem lehet eltávolítani. De a szenvedésnek most vége!

Egy Foodies nevű TikTok-felhasználónak köszönhetően fény derült arra, hogy a gyártó elrejtett egy igen hasznos eszközt a Nutella csomagolásában. Ennek köszönhetően egy mozdulattal el lehet távolítani azt a bizonyos fóliát. (Valószínűleg ez a "feature" Magyarországon nem elérhető. Reméljük, egyszer mi is megkapjuk.)

Itt nézheted meg a trükköt.

Mobiltartó állvány 300 forintból

Veled is előfordult már, hogy szeretted volna valahogy megtámasztani a telefonodat az asztalon, de bármivel is próbálkoztál, mindig eldőlt? Akkor ez a trükk neked szól!

Mindössze egy gemkapocsra van szükséged ahhoz, hogy stabil állványt készíts a mobilodnak. Csak hajtogasd ki a videón látható módon, és többé nem kell amiatt aggódnod, hogy videónézés közben eldől a telefonod!

Itt nézheted meg a trükköt.

A keksz recés széle

Az már mindenkinek feltűnhetett, hogy rengeteg fajta keksz rendelkezik recés széllel. Azon viszont már kevesebben gondolkodtak el, hogy ezeknek a sós vagy édes süteményeknek hasznos funkciója is van. Hogy vajon mire használható a keksz recés széle? A Ripost cikke minden kérdésedre választ ad!