Öt furcsa dolog, amit biztos, hogy te is csináltál gyerekkorodban

A cím elolvasása után már biztos neked is beugrott néhány olyan értelmetlen, mára már nagyon vicces dolog, amit mindenki kipróbál vagy megcsinál gyerekkorában. Néhány tiktokker összegyűjtötte és elő is adta ezeket a nagyközönségnek.

Indul a nosztalgiavonat, jegyeket bérleteket előkészíteni!

A pánik, amit akkor éreztél, amikor anyukád magára hagyott a boltban a sorban, mindenki számára ismerős. Ijedten nézted, hogy halad a szupergyors kasszás a szkenneléssel és hol jár anyukád, aki valahogy mégis mindig visszaért időben.

Az arcodat a hűtőajtó nyilásához nyomva próbáltad kikémlelni, hogy pontosan mikor és hogyan alszik el a kis lámpa. Amikor észrevetted, hogy egy kis pöckön múlik az egész, még úgy is érezted, hogy megvilágosodtál.

Mindent elkövettél, hogy ne kelljen felállnod a távkapcsolóért, ha már elhelyezkedtél. Megpróbáltad bármi áron az ágyból elérni, akkor is ha ehhez tornamutatvány kellett, sőt, még azt is kipróbáltad sikerül-e az elméddel megmozdítanod és magadhoz vonzanod.

@chasedelrosario

Every kid has tried this before

♬ original sound - OrenSalman

Hihetetlenül jót játszottál barátaiddal a játszóházban vagy a szabadban, a lényeg, hogy fel sem tűnt, hogy órákig rohangáltál. Utána olyan lendülettel ittad a gyümölcslevet, hogy szomjadat oltsd, mint aki évek óta nem kapott inni.

Lellenőrizted, hogy életre kelnek-e a játékaid, ha kimész a szobából, miután megnézted a Toy Storyt. Az ajtóból óvatosan kukucskálva próbáltad leleplezni őket.

@jeremylynch

Nobody: ... Me as a kid after watching Toy Story #toystory#sus

♬ original sound - JeremyLynch