Három gyomorforgató üdítőital, amiktől száz százalék, hogy rászoksz a vízre

Sokan vannak, akik nem képesek meginni a vizet. Ez egyrészt egészségtelen, hiszen valószínűleg nem csak natúr teát isznak, másrészt indokolatlanul sokba kerül. Vannak, akiket ezek az érvek sem győznek meg. Nekik ajánljuk ezeket az ízeket, amik után biztos vízre fognak szomjazni.

Természetesen, ha a listában szereplő italoknak már csak az olvasásától is összefolyik a nyál a szádban, és kiakad a garatod, nincs azzal semmi baj. Csak azt ajánljuk, hogy vegyíts egy kis natúr vizet is a napi folyadékbeviteli rutinodba, a szervezeted meghálálja.

Talaj

A talajízű üdítőt sajnos nem tudod itthon megrendelni, de ha vannak egyesült államokbeli rokonaid, és vágysz rá, akkor hívd fel őket! Ugyanis máshogy nem fogsz tudni hozzájutni ehhez a palackozott csodához, ami a kellemesen édes sár ízével kecsegtet. Mondanánk, hogy rengeteg pénzt spórolhatsz azzal, ha kimész egy szódásszifonnal a kertbe földes vizet inni, de ezt semmiképpen ne tedd!

Talajízű üdítőFotó / Amazon

Mustár

Igen, mustárízű üdcsi. Sárga, savanykás, szénsavas és édes. Lehetne ez egy jó limonádé leírása is, de sajnos nem arról van most szó, hanem egy másik amerikai italról, ami az előzőhöz hasonlóan nem elérhető itthon. Viszont annál inkább elkészíthető. Receptet nem adunk, valószínűleg édes mindegy, hogy milyen arányban keversz össze cukrot, szódát és mustárt, így is-úgy is borzalmas lesz.

Mustárízű üdítőFotó / Amazon

Fakéreg

A fahéj óta tudjuk: attól, hogy valami kéreg, még lehet finom. Ezzel az itallal sincs ez másképp, beszámolók szerint kesernyés utóíz ellenére nagyon kellemes italról van szó. Hogy ennek ellenére, mit keres ezen a listán? Nos, ennek az üdítőnek nem az íze elrettentő, hanem az, hogy az első fogyasztók esetében legtöbbször hasmenést okoz.

Ennek az üdítőnek nem az íze elrettentőForrás: Origo

Ha még érdekel milyen meredek ízű üdítők léteznek a világon, ezzel a cikkünkkel olthatod a szomjad.