Hihetetlen, hogy ez valakinek eszébe jutott! A legértelmetlenebb Guinness-rekordok valaha

A Guinness Rekordok Könyvét valószínűleg neked sem kell bemutatnunk, hiszen biztosan láttál vagy hallottál már a benne szereplő, hihetetlen teljesítménnyel büszkélkedő emberekről (vagy épp állatokról). Vannak azonban olyan rekordok is, amiket egyszerűen nem tudunk hova tenni.

A sok bámulatos eredmény mellett találhatóak a könyvben olyan furcsaságok is, amik bár rekordteljesítménynek számítanak, egyszerűen fogalmunk sincs, hogy miért jutott eszébe bárkinek is felállítani ezeket.

Kattints a képre a galériáért!

Kosárlabda és fogkefe A Kanadában élő Sandeep Singh Kaila is egy rendkívül különös rekorddal büszkélkedhet, amit 2019 januárjában sikerült felállítania. Ez pedig nem lenne más, mint hogy 1 perc és 8,15 másodpercig tudott egy kosárlabdát egy fogkefén pörgetve egyensúlyozni.Fotó / Pinterest

Azt bátran kijelenthetjük, hogy a legértelmetlenebb rekordok tárháza bőven tartogat még meglepetéseket, különleges teljesítményekből pedig az elmúlt egy évben sem volt hiány. Ha kíváncsi vagy 2020 legvadabb Guinness-rekordjaira, itt lecsekkolhatod őket.