Titkon te is vágytál rá: filmes tárgyak, amikért bármit megtettünk volna

Minden gyerek életében eljön az a pont, amikor egy bizonyos (mese)film rabjává válik, és azt kívánja, hogy bárcsak ő is abban a világban élhetne. Ezt a rajongást valószínűleg neked sem kell bemutatnunk, és biztosan vagyunk abban, hogy a cikkben felsorolt dolgok közül legalább egyre te is mindennél jobban vágytál valamikor.

Sokak által kedvelt mesékről és filmekről van szó, így természetesen a listánkon szereplő tárgyakat meg is lehet vásárolni az interneten. De azt azért be kell vallanunk, hogy készülhetnek bármilyen minőségi anyagból, sosem fognak a filmben látottak nyomába érni.

Kompúder

Legyünk őszinték. Ki ne vágyott volna tiniként egy púderdoboz-alakú telefonra? Habár a Született kémek minden küldetésük elején kaptak valami kütyüt, mint például lézeres napszemüveget vagy szkenner órát, abban valószínűleg minden lány egyetért, hogy a kompúder volt a legirigylésreméltóbb eszköz mind közül.

KompúderFotó / Fandom

Lézerkard

A Star Wars-fanok legnagyobb álma válna valóra, ha egyszer megkaparinthatnák ezt a fegyvert. Az évek során különböző gyártók ezer és egy lézerkardot dobtak már piacra, azt azonban bátran kijelenthetjük, hogy a filmben látott eszköz nyomába egyik sem érhet. Talán jobb is így.

LézerkardFotó / 123RF

Sellő uszony

Ha valaha is nézted a H2O: Egy vízcsepp elég vagy a Makoi hableányok című sorozatokat, valószínűleg te is elgondolkodtál azon, milyen lehet sellőként élni. Ma már külön sellőúszás-oktatásra is beiratkozhatsz, ha kedved tartja, de a medencében való lubickolás azért egyáltalán nem adja vissza azt a varázslatos vízi világot, amit a fent említett sorozatok eléd tártak.

H2O: Egy vízcsepp elégFotó / Network Ten

Omnitrix

Ben 10 ikonikus karórája azok számára lesz ismerős, akiknek gyerekként a legnagyobb álmuk volt, hogy gombnyomásra valamilyen különleges lénnyé változzanak át. Természetesen az Omnitrix is számos verzióban megvásárolható a neten, szörnnyé azonban (sajnos vagy nem sajnos) senki nem változik tőle.

Ben 10Fotó / YouTube

Ha kíváncsi vagy még több, filmek által trendivé vált dologra, a Life.hu cikkében bőven találhatsz példát rájuk.