Kínos! Az élő tévézés legnagyobb bakijai: a viccestől a karriergyilkosig

Már az is igazi rémálom, ha az osztályod előtt leégsz előadás vagy felelés közben. Egy vicces elszólás már ilyen kis közegben is halhatatlan poénná válhat, hát még élő televíziós adásban, amit utána milliók megnézhetnek az interneten!

A tétek is mások, egy kínos sulis sztori legfeljebb pár évig fog kísérteni, de egy közszereplőt egész életén át fogja emlékeztetni az internet, hogy valamit elbaltázott. Arról nem is beszélve, hogy egy vicces elszólás – amivel mondjuk meggyalázol egy verset – csak a jegyedet rontja le, de egy riporternek akár a karrierjébe is kerülhet.

A legmeredekebb nyelvbotlás

A videó minősége rosszabb, mint az ultrahangé, amin először megpillantottak a szüleid, de Cynthia Izaguirre elszólásáért megéri elveszíteni a szemed világát. Ilyen magabiztosan senki nem kever össze két, egymástól nagyon különböző szót.

Sarokba szorítva

A WPSD Local 6 csatorna híradósa azzal, hogy nem olvasta el az aznapi szövegét, olyan helyzetbe hozta magát, amiből nem volt jó kiút. Viszont a meglévőek közül is a lehető legrosszabbat választotta, és megpróbálta kimondani az elhunyt rendőrnő nevét.

Az arcán is látszik a pánik, mikor meglátja mi vár rá, de nem hátrált meg, kimondta, ahogy tudta. És becsületére szóljon, hogy miután élete legnagyobbját hibázta, nem adta fel, és megpróbálta menteni a helyzetet, amivel – nem meglepő módon – csak rontott rajta.

Kivégzés, élő adásban

Riporterünk nem sejthette, hogy ez az egyszerű helyszíni tudósítás az ön- és megbecsülésének teljes romba dőlésével fog végződni, amit az egész Egyesült Államok láthat – meg több millió ember az interneten. Pedig ez történt, amikor interjúalanya, ez a kékpólós srác, egy teljes generáció közönyével felvértezve lemészárolta őt egyetlen mondattal:

Szeretnéd te azt tudni időjárásgyerek.

Ha jót szórakoztál ezeken ne aggódj, itt még bőven találhatsz bakikat, amiket az internet megőrzött az utókornak.