Három kevésbé ismert ingyenes játék, ha valami újra vágytok

Nincs semmi baj a jól bejáratott játékokkal, amiket a haverokkal nyomtok, de időről időre eljön az a pillanat, amikor elkezd megfáradni a társaság. Érezhetően csökken a kedv, és kezd inkább nyűg lenni több századik óra, amit ugyanabba a játékba tesztek.

Ilyenkor jó felfrissíteni a dolgokat valami újdonsággal, de egy egész társaságot rávenni arra, hogy megvegyenek valami újat, jóformán lehetetlen, és az igazat megvallva fölösleges is. Hiszen veszettül jó játékok vannak ingyen, amikkel jókat fogtok szórakozni.

Spellbreak

A Spellbreak csapat alapú battle royale, amiben varázslók vagytok, és a képességeiteknek a határa csak a csillagos ég. Ugyanis ebben a játékban varázskesztyűk a fegyverek, amikkel az elemeket irányítod, és egymásra hatással vannak. A kilőtt mérgező pocsolyákat lángra gyújthatod, a jégvarázslatok után megmaradt vízbe áramot vezethetsz, lángoló tornádókat csinálhatsz, repülhetsz, láthatatlanná válhatsz, mindezt úgy, hogy varázslataidat a társaid és ellenfeleid is felhasználhatják.

Lehet, nem lesz a kedvencetek, de ha kipróbálnátok, milyen egy igazán kaotikus battle royale, garantáltan jól fogtok vele szórakozni.

Brawlhalla

A Brawlhalla igazi gyors partyjáték, ami a Nintendo Smash sorozatából merít, csak itt a fegyverek nagyobb szerepet kapnak. Tökéletes arra, hogy házon belüli bajnokságot rendezzetek, és kicsit elverjétek egymáson a port egy olyan játékban, amiben végre nem célozni meg farmolni kell, hanem csak verekedni vakulásig levegőben repülő platformokon. 

Ha instabil alapokon nyugszik a kapcsolatotok csak óvatosan, mert egy kegyetlenebb kiütésnek könnyen sértődés lehet a vége.

Heroes of the Storm

A HotS a Blizzard MOBA-ja, amit sokkal könnyebb elkezdeni, megtanulni és élvezni, mint a League of Legendset, vagy éppen a DOTA 2-t. Főleg akkor, ha az előző kettővel – vagy bármilyen más, hasonló játékkal – nyomtátok már, akkor nagyon hamar otthon fogjátok érezni magatok benne. Hihetetlenül jól fog esni, hogy nem kell a last hiteléssel foglalkozni, hanem csak a harcokkal, párbajokkal és pályánként különböző feladatokkal.