Megkóstolnád, mit eszik Messi? Új kávézó a Barca-stadionban

A hónap közepén látványosságnak is beillő résszel bővült az FC Barcelona labdarúgóklub stadionja, hiszen a klub ereklyéivel gazdagon díszített kávézót adtak át – a menüt a játékosok ízlése is ihlette.

A FC Barcelona labdarúgócsapat hithű rajongóinak amolyan kötelező elemmel bővült a bakancslistája, hiszen a katalán futballklub Barca Café néven új kávézót nyitott a Camp Nou Stadionban.

Forrás: FCB-caffe

Tetszetős videóban igyekeznek megmutatni, hogy a látogató miért érezheti magát igazi Barca-univerzumban, az egyik kedvcsinálóban például két topfutballista, Sergino Dest és Konrad de la Fuenta tüsténkedett a konyhában. Egy másik videóban a gép látványosan varázsolt Barca-címert a kapucsínóra, és persze a hamburger tetejére is jár a barcás „azonosító".

Forrás: FCB-caffe

Az 500 négyzetméternél is nagyobb alapterületű, 170 ember befogadására képeskávézót teljesen a klub gránátvörös-kék színeibe öltöztették, ráadásul stratégiai ponton, a stadionban az úgynevezett Boulevardon kapott helyet, a klub történetét bemutató múzeum és a szurkolói bolt közelében. A kávézóban ereklyék sorát állították ki, a hangulat és a kialakítás nemcsak a klubot, hanem a régió és Barcelona jellegzetességeit is megidézi. Valamire való sportbár természetesen nincs óriási televíziók nélkül, amelyeken közösen lehet nézni a mérkőzéseket.

Forrás: FCB-caffe

A honlapon publikált hír szerint egészen sokféle és változatos szórakoztató program várja a Barca-hívőket, már persze a jobbnál jobb falatok és italok mellett. A menü egyrészt Katalónia válogatott finomságait kínálja, másrészt részben a játékosoknak készített ételek, az ő ízlésük ihlette a választékot. Szóval, ha szeretnénk, akár ki is próbálhatjuk Jordi Alba tonhalas gazpachóját vagy a klubikon Lionel Messi egészséges sonkás-sajtos pizzáját a menü Eat like a pro, azaz Étkezz, mint egy profi részéről.