Még nem próbáltad?! 3 konyhai trükk, ami új szintre emeli a főzést

Nem szeretsz főzni? Vannak ételek, amiket imádsz enni, de utálsz elkészíteni? Borsódzik a hátad a mosogatástól? Nem veled van a baj, hanem a konyhai feladatokkal, amikre nem volt jó megoldás. Eddig.

Akármilyen hihetetlen, a TikTok nem csak értelmetlen videók tárhelye, hanem több millió ember hasznos tippjeinek a gyűjteménye is. Éppen ezért konyhai trükkökből sincs hiány, amik könnyebbé és vonzóbbá tehetik számodra a főzést.

Emeletes tortilla

Vájtfülűek tudják, hogy a gyrososnál tortillába kell kérni a témát, mert akkor párhuzamosan kerülnek bele a dolgok, és minden falatban lesz az összes hozzávalóból.

Viszont az ennél is képzettebbek azt is tudják, hogy milyen életmentő otthon egy tasak tortilla lap, amiből nagyon hamar ötcsillagos quesadillát lehet készíteni. Ezt a csodálatos fogást emelheted új szintre ezzel a trükkel, amivel nem egy homogén massza sül össze a lapok között, hanem különálló, vaskos ízsávok alakulnak ki.

@feelgoodfoodie

Have you tried this latest quesadilla hack?! It was SO GOOD!! What would you add? #tiktokpartner#LearnOnTikTok#quesadilla#tortillawrap

♬ original sound - Feel Good Foodie

Értékelés: 9/10 – Még a kutyádat is bele fogod hajtogatni a tortillába. :)

Tojáskrém fullba-töltve

Ha nagy kedvenced a tojásos szenya, de szeretnéd megúszni a mosogatást, tedd el a tálakat és jól figyelj most, mert ezt a trükköt neked hoztuk a Borsonlineról.

Nem kell más ahhoz, hogy mindenfelé folyjék a tojáskrém, csak egy tárolózacskó. Fogod, beledobálod a hozzávalókat, összegyúrod őket, levágod a sarkát, aztán vaskos csíkban nyomhatod az ínycsiklandozó krémet mindenre, ami a szemed elé kerül.

Értékelés: 7/10 – Nagy mennyiségekhez tökéletes megoldás, de nem környezettudatos, ezért nem tudjuk teljes szívvel ajánlani.

Bajnokok reggelije

Még egy tojásos cucc, de ha ezt megeszed reggelire, annyi energiát fogsz kapni tőle, hogy alig tudod majd megállni, hogy kimenj dolgozni a földekre délig.

Amit még fontos megjegyezni minden konyhai technikánál, tehát itt is: ha egyszer megtanultad, akkor engedd szabadjára a fantáziád, és tedd be aközé a két szelet tojásos kenyér köze azt, amit a legjobban kívánsz.

Értékelés: 10/10 – Kompakt rántottás szendvics, amihez csak egy serpenyő kell. Soha nem is volt kérdés, hogy tökéletes pontot fog kapni.