Tuti randihelyek Budapesten, amit meg kell látogatnod a nyáron

Az első találkozás mindig nagy mérföldkő. Mutatjuk hozzá azt az 5+1 budapesti helyszínt, amivel nem hibázhatsz és a jó randi sikere garantált.

A jelenlegi helyzetben a szokásosnál is nehezebb programot szervezni, hiszen az időjárási viszonyok és anyagi korlátok mellett figyelembe kell venni a járványhelyzetet is. Semmiképp ne hagyjátok otthon a védettségi igazolványokat és érdeklődj a helyszínre vonatkozó legújabb szabályokat illetően.

1. Romantikus séta a Füvészkertben

Az üvegházakban egész évben gyönyörű és különleges növényeket fedezhetünk fel, vagy ott a japán kert és a város leghatalmasabb tavirózsái is. A kert változatos növényei révén a nyár folyamán bármikor garantált a lenyűgöző látvány. Az 1700-as évekig visszanyúló kert fénykorában több mint 12 000 fajt tartottak itt. Ha még pár infót is bedobsz a Füvészkert történetéről, az biztosan plusz pont, amiért ilyen jól tájékozott vagy. Emlékszel, az általános iskola egyik kedvenc kötelezőjére, Molnár Ferenc regényére, a Pál utcai fiúkra? A közös nosztalgia mindig jó kezdet a beszélgetés során.

Forrás: Mediaworks

 

2. Rózsafagyi a Bazilikánál

Ha mindketten édesszájúak vagytok és valami különlegessel kápráztatnád el, akkor nincs is jobb döntés a nyári melegben, mint a Rózsafagyizó. A helyben főzött fagyi nem csak ízével, hanem formájával is garantálja az egyedi élményt. A Szent István téren való elhelyezkedése pedig tökéletes egy beszélgetős sétára, vagy utána közösen megnézhetitek a Bazilikát is. Mikor voltál fent a legtetején utoljára? Garantált élmény és a hatás nem marad el.

Forrás: Gelarto Rosa

3. Bálna Terasz

A kapcsolatok eleje egymás megismeréséről szól, így egy mozi helyett ahol órákon keresztül ültök egymás mellett szótlanul, legyen a beszélgetésé a főszerep, esetleg egy ital vagy étkezés mellett. A Bálna Terasz erre gyönyörű budapesti panorámával és finom italokkal ad lehetőséget. Reggel 10 órától este 11 óráig nyitva van, így a nap bármelyik szakaszában tökéletes választás. Egy meleg nyári estén a naplementés időszak igazi romantikus hangulatot biztosít a tökéletes befejezéshez. Kell ennél több egy romantikus első randihoz?

Forrás: balnaterasz.hu

4. Cat Café, ha szeretitek a macskákat

A macskáknak bizonyítottan jó stresszoldó hatásuk van, így ha te is izgulós típus vagy, akkor ez a hely biztosan segít feloldódni. Attól sem kell tartanod, hogy nehezen indulna a beszélgetés, hiszen a körülöttetek lévő édes cicák bármikor bedobható téma.

Tipp! Ha nem vagy benne biztos mindenképpen kérdezz utána, hogyan áll a macska kérdéshez, esetleg nem allergiás-e rájuk. Ha a Cat Café mellett döntötök, akkor se ess túlzásba, ne érezze úgy a partnered, hogy több figyelmet fordítasz a cicákra, mint rá.

Forrás: catcafebudapest.hu

5. Budapest Eye

Esetleg mesélt londoni utazásáról, vagy arról, hogy mindig is nagy álma volt a London Eye? Akkor máris biztos mi a tökéletes program számotokra! Hidd el az odafigyeléssel, az ilyen apró kedvességekkel garantáltan leveszed a lábáról. A Budapest Óriáskerék valóban lélegzetelállító látványt nyújt a város összes nevezetességére, a dunai hajóktól a Budai Váron át egészen a templomtornyokig. Az sem baj, ha egyikőtök kicsit tart a magasságtól, máris jó ok, hogy közelebb üljetek egymáshoz.

Forrás: Pinterest

 

5+1. Vintage Garden

Az első filmbe illő romantikus vacsora élményét biztosítja a Vintage Garden. A mindig friss virágokkal díszített belső terasz és állandóan megújuló dekoráció lenyűgöző látványt nyújtva biztos alapul szolgál a sikeres randihoz. Egy vacsora közben rengeteg új információra fény derülhet a másikról és az ízléséről. A finom fogások közben rengeteget beszélgethettek és közelebbről is megismerhetitek egymást.

Forrás: Facebook

 

A jó helyszín kiválasztásától viszont még fontosabb az, hogy önmagad add, legyél őszinte és figyelmes partnereddel. Tartsatok be minden járványhelyzetnek megfelelő szabályozást, vigyázzatok egymásra és környezetetekre.