3+1 kínos szitu, amin mindenki átesett, de utál róla beszélni

Biztos eszedbe jutott már, hogyha bizonyos szokásaidról vagy emlékeidről tudomást szereznének az osztálytársaid vagy a barátaid, egész biztosan elfordulnának tőled, és egyedül maradnál az életed hátralevő részére. Fogadjunk, hogy ők is éppen ugyanezt gondolják!

Vannak ugyanis dolgok, amelyek szinte mindenkivel megesnek, amelyekkel mindenki tud azonosulni valamennyire, mégsem beszélünk róluk.

"Nyunyókával" könnyebben megy

Oké, hát az elalvás amúgy is egy tök személyes dolog, így nem csoda, ha nem kerül elő gyakran a beszélgetésekben. De ha már suliba jársz, és mégis a gyerekkorodban használt plüssállatkádat szorongatod este, akkor se érezd rosszul magad, ez teljesen rendben van. Eláruljuk, hogy van, aki még felnőttként is őrizget egy-egy ilyen "ereklyét".

Ciki(nek mondott) gyerekkori videók

A szüleid olvadoznak, miközben azt a családi videót nézitek, amin egy szál pelusban ücsörögsz egy sáros tócsa közepén, te pedig azt kívánod, bárcsak sose születtél volna meg. Ismerős? Nyugi, le merjük fogadni, hogy mindenkiről vannak ilyenek, aki 1995 után született, szóval a barátaid ugyanettől az érzéstől szenvednek. Hidd el, húsz év múlva már örülni fogsz ezeknek a felvételeknek!

Ezek mindenkivel megesnek.Fotó / 123rf

A maradék ennivaló

Jó, ezt valószínűleg inkább a szüleid elől titkolod, de tutira előfordult már veled is, hogy nem ízlett a vacsora, viszont nem kaptál desszertet, amíg nem lapátoltad be az egészet. Mi mást tehetnél ilyen körülmények között, mint hogy egy óvatlan pillanatban a maradékot a szemetesbe, esetleg a kutya táljába kotrod? A szerző olyan esetről is tud, amikor a rántott húsos szendvics a könyvek mögött lelt örök nyugalomra, míg hetek után a szag el nem árulta a csínytevést...

Füllentés arról, mi volt a suliban

Igen, ez is olyasmi, amit a szüleid "ellen" követsz el – de ki nem? Hiszen, miért is lenne fontos beszámolni arról, hogy ma éppen húszszor szóltak rád a tanáraid, hogy viselkedj már, ez egyszeri alkalom volt – ahogy az összes többi is. Azért vésd jól eszedbe a közmondást: "A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát." Szóval legközelebb talán mégis érdemes lenne szólni anyukádnak, mielőtt a tanáraid teszik meg helyetted...