A legállatibb esetek, amikor az élő adás kicsúszott a riporterek kezéből

Az élő televíziónak az idők kezdete óta megvan a maga varázsa, ehhez pedig a megismételhetetlenség rengeteget hozzátesz. Éppen ezért minden elő adás csúcspontja, ha becsúszik egy baki, arról nem is beszélve, amikor egy állat veszi át egy irányítást.

Bizony ez többször is megtörténik, hiszen az állatokat nem izgatja, hogy élő adásban vannak, ha meghallják a természet hívó szavát, nekik menniük kell, de legalábbis cselekedniük. Persze az emberek maguktól is el tudják tolni a dolgokat, ezekről itt találsz összeállítást.

Ha harc, hát legyen harc

Nem meglepő módon a kenguruk számára a televíziós stúdió nem a legjobb közeg, akármilyen kedvesek a műsorvezetők. Ezért érthető, hogy már elve feszült volt hősünk, de a helyzeten az sem segített, hogy bokszkesztyűt adtak rá, amiket hamar el is kezdett használni.

Nemeszisz jobbkeze

Nemeszisz a megtorlás istennője a görög mitológiában, aki a hübriszt, a gőgös elbizakodottságot büntette. Úgy tűnik, manapság kiszervezi a munkát, és disznókkal vágat rendet a görög tévések között, egy elkeseredett riporter legnagyobb szerencsétlenségére.

A bölény nincs benne a munkaköri leírásban

Ennek a riporternek nem fizettek eleget ahhoz, hogy szembenézzen egy csorda bölénnyel, ezért gyorsan letette a mikrofont és biztonságba vonult a stábbal. Ezt jól is tette, ugyanis bárhol jársz a világban, a vadállatokat jobb tisztes távolságból elkerülni.

Mission accomplished

Kevés vonzóbb dolog van egy kutya számára, mint egy színes játék, az más kérdés, hogy az emberek ezt mikrofonnak hívják. De miért tartják a szájukhoz, ha nem azt akarják, hogy elvegyék tőlük? Ez itt a kérdés...