Hangolódjunk a 2021-es EFOTT lineup-jára!

Múlt héten hivatalosan is bejelentették a 2021-es EFOTT lineupját. A fellépők 98%-a ismert, létezik-e jobb alkalom arra, hogy elkezdjünk hangolódni a bulikra?

Közel 100 fellépő vár minket!

Forrás: EFOTT

Nyakunkon a nyár és egyre csak közeledik az a bizonyos augusztusi dátum. Legutóbb még Maszlavér Gábor fesztiváligazgató mesélt nekünk arról, mire is számíthatunk az idei EFOTT-on, mostanra pedig elérhetővé vált a fellépők teljes listája. Na jó, azért még maradt üres hely, de ha ekkora titok övezi, tuti nagyot fog szólni. A korábbi évekhez hasonlatosan a szervezők célja mit sem változott, a lehető legtöbb fesztiválozónak szeretnének kedveskedni, ezért a zenei paletta összes létező stílusát felvonultatják. A magyar zenei élet apraja-nagyja gondoskodik majd arról, hogy méltóképpen ünnepeljük a hőn áhított szabadságot. Ilyen kínálat mellett kizárt, hogy ne találnánk az ízlésünknek megfelelő előadót! Összeszedtünk nektek párat a legnagyobb nevek közül.

Metzker Viki – aug. 12. 01:30 Koncert aréna

Forrás: EFOTT

Minden egyetemi buli sztárja, az év hazai elektronikus zenei hangfelvétele díj nyertese fog gondoskodni arról, hogy az első éjszaka feledhetetlen - egyeseknek épp fordítva - legyen! A lemezlovas töretlen népszerűségnek örvend az egyetemisták körében, az utóbbi időszak kihagyása után epekedve várjuk, hogy mixeire és saját számaira tombolhassunk.

Bagossy Brothers Company – aug. 12. 21:45 Nagyszínpad

A folk rock, alternatív rock vonalat képviselő erdélyi zenekar üde színfolt minden rendezvényen. Az általuk képviselt egyedi stílussal a megszokottól teljesen más érzést váltanak ki, mégis igen kedvesek a hallgatóság fülének és szívének egyaránt. Bár az éjszaka kellős közepén a Nap felé nem fogunk tudni nézni, de a nagy Őt hátha megtaláljuk a közönség soraiban.

Halott Pénz - aug. 13. 21:45 Nagyszínpad

A Halott Pénz vitathatatlanul a nagyszínpad gyöngye. A fenekes pécsi banda az EFOTT-on régi ismerősnek számít, minden alkalommal óriási hangulat lengi körül koncertjüket. Nem kérdés, idén vajon mivel rukkolnak elő. Legnépszerűbb számaik mellett, legújabb nagylemezük, a „Ha mindenkit boldoggá akarsz tenni, árulj fagyit!" is bemutatkozik, olyan darabokkal, mint a Másnak tavasz vagy a Nincsen véletlen. Ők már tuti ott lesznek, és te?

Wellhello – aug 13. 23:30 Nagyszínpad

Közvetlenül a Halott Pénz után érkeznek Flour Tomiék a Nagyszínpadra. A szabadszájú rapper produkciója a legjobb alkalom, ha csajozni támadna kedvetek! A Wellhello koncerten hemzsegni szoktak a jobbnál jobb csajok, akik valóban nem olyan lányok.

Horváth Charlie – aug. 13. 21:30 2. számú nagyszínpad

A pénteki nap húzós lesz, hisz egy élő legenda is ellátogat hozzánk. Horváth Charlie 20 év után újra az EFOTT porondjára áll. Az ikonikus rekedt hangú énekes fellépéséhez mindenképpen javaslunk egy kis jeget dupla whiskyvel.

Necc Party - aug. 15. 01:30 HÖOK party aréna

Charlie után a retro hangulat az utolsó este tetőfokára hág a Necc Party-val. Nincs, ami visszaadná azt a hangulatot, amikor egy jó Britney-re vagy Barbie Girl-re csapatjuk. A 90's-00's zenei freakshow méltó záróakkordja lesz a 2021-es EFOTT fesztiválnak, bár tudjuk, végül ez semmit se számít.

Akik még biztosan ott lesznek Sukorón: Follow The Flow, Majka és Curtis, Rúzsa Magdi, Brains, Horváth Tamás, Bagossy Brothers Company, Irie Maffia, Margaret Island, Lóci játszik, Blahalouisiana, Kelemen Kabátban, Szabó Balázs Bandája, Honeybeast, Anna and the Barbies, Road, Péterfy Bori és a Love Band, Depresszió, Ivan and the Parazol, USEME, Cloud9+, Ocho Macho, 30Y, a Kiscsillag, Intim Torna Illegál, Lotfi Begi, Pixa, Andro, Yamina, BSW, Krúbi, Lmen Prala, Manuel, Essemm, Lil G, Rico X Miss Mood, Optiz Barbi, USNK, T-Danny, Nemazalány, Hősök, Sub Bass Monster, Belga, Fish!, Ganxsta Zolee és a Kartell, AK26, Esti Kornél, Konyha.

Augusztus 11-15 között vár Sukoró és a 2021-es EFOTT fesztivál! A kedvezményes diákjegyekre július 14-ig itt tudtok lecsapni, további infókért pedig kövessétek a hivatalos Facebook eseményt! Ne feledjétek, a rendezvény kizárólag a hatályos járványügyi szabályok betartása mellett kerülhet megtartásra. A belépéshez védettségi igazolványra lesz szükségetek, azonban a legújabb rendelet szerint 18 év alattiak is látogathatják a rendezvényt, koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt.