7 sztár, aki hátat fordított Hollywoodnak - Így kezdtek új életet

Mindenkinek az életében elérkezhet az a pillanat, amikor hátat fordít addigi hivatásának, új életet kezd. Ez megtörténhet a világsztárok életében is, hisz sokuknak elegük lesz a népszerűségből, és inkább olyan szakmát választanak, amivel visszanyerhetik hétköznapi életüket.

Biztos a te fejedben is megfordult már a gondolat, hogy nagy változást idézz elő az életedben, ez pedig a hírességek világára is jellemző.

1, Kevin Jonas

Kevin JonasFotó / GettyImages

A Jonas Brothers 2013-as feloszlása után Kevin felhagyott a zenéléssel, és vállalkozó lett.

2, Audrey Hepburn

Audrey HepburnFotó Unicef

A színésznő az UNICEF nagyköveteként tevékenykedett már színésznői karrierje mellett is, ám visszavonulása után hivatalossá tették pozícióját, majd több jótékonysági akcióban részt vett.

3, Ariana Richards

Ariana RichardsFotó / AFP

A Jurassic Park-ból ismert színésznő felhagyott színészi karrierjével, helyette impresszionista festővé vált, képeivel pedig több díjat is elnyert.

4, Cameron Diaz

Cameron DiazFotó / GettyImages

Visszavonulása után Diaz írói pályára lépett, azóta két könyve is bestsellerként került a boltok polcaira. Az első A test könyve, a második pedig A hosszú élet könyve címmel jelent meg.

5, Olsen ikrek

Olsen ikrekFotó / GettyImages

Az ikrek gyerekként kerültek reflektorfénybe, ám huszonhat éves korukra megunták a hírnevet, hisz bejelentették, inkább a saját márkájukkal, a The Row-val szeretnének inkább foglalkozni.

6, Jack Gleeson

Jack GleesonFotó / Twitter

A Trónok harcában szereplő, Joffreyt alakító színész az egyik legellenszenvesebb karaktert játszotta a sorozatban, ám nem az utálat volt az oka annak, hogy felhagyott a színészkedéssel. Állítása szerint szimplán megunta, és már nem élvezte úgy, ahogy régebben szokta. Helyette filozófiát és teológiát kezdett tanulni.

7, Dylan Spouse

Dylan SpouseFotó / GettyImages

Ikertestvérével, Cole-al ellentétben Dylant nem érdekelte annyira a színészkedés, helyette diplomát szerzett videojáték designerként, majd létrehozta saját márkáját, az All-Wise Meadery-t.


Érdekelnek még hasonló életpályák? További sztárokról olvashatsz a Mindmegette oldalán.