Hírességek, akik nem mindennapi módon étkeznek: te képes lennél erre?

Egészségtudatosnak, vagy esetleg durva diétákról elhíresültnek lenni nem ritka a sztárvilág köreiben, hiszen a külsejük állandó kritikának van kitéve. Sokan azonban nem kizárólag karcsúságuk megőrzése miatt mondanak le bizonyos ételekről, hanem elvi megfontolásból – másoknak még mindig a vékonyság az első – nézd meg ki mit követ, és miért!

Vegán, vegetáriánus, keto, vagy éppen napi egy étkezésből álló étrendek is megtalálhatóak a hírességek köreiben – egy biztos, sokan nem ismernek lehetetlent, ha a céljaik eléréséről van szó.

Joaquin Phoenix

Joaquin PhoenixFotó / Twitter

A Joker Oscar-díjas színésze szigorúan vegán, de nem azért, mert az elmúlt években nagy trendnek örvendett az állati eredetű termékek mellőzése: Phoenix ugyanis hároméves kora óta követi ezeket az evési szokásokat. Az Oscar-díjat elfogadó beszédében is kihangsúlyozta, mennyire fontos lenne a bolygónkhoz való hozzáállást javítani, valamint az állatokhoz való viszonyunkat megreformálni.

Billie Eilish

Billie EilishFotó / Pinterest

A fiatal szupersztár szintén a vegán étrend mellett tette le a voksát, Joaquin Phoenix-éhez hasonló megfontolásból. Billie vegetáriánus háztartásban nőtt fel, ebből váltott az eggyel szigorúbb vegán életmódra, aminek átvételére hatalmas rajongótáborát is bíztatja.

Channing Tatum

Channing TatumFotó / Pinterest

A Magic Mike népszerű színésze nem mindennapi szokásokkal rendelkezik: előszeretettel fogyaszt egészségtelennek mondható ételeket, legyen az akár pizza, vagy hamburger, viszont napi mindössze egy étkezésre limitálja magát. Ezt általában a nap közepe, vagy vacsoraidő körül fogyasztja el.

Reese Witherspoon

Reese WitherspoonFotó / Pinterest

A gyönyörű színésznő az úgynevezett „baby food diet" (azaz babaétel diéta) egyik kipróbálója volt. Ezen étrend alapján az alany napi 14 üveg babakaját eszik, amelynek darabja körülbelül mindössze 80 kalória körül van, emellett pedig napi egy, extra egészséges (felnőtt) ételt fogyaszt. Mi ezt kihagynánk!

Megan Fox

Megan FoxFotó / GettyImages

A színésznő almaborecetre esküszik, ami elmondása szerint segít formában maradnia, még ha nem is eszik kifogástalanul. Vízzel iszik a bizarr italból, amit a szervezete „megtisztítására" használ. Mára már sok a külsejére ügyelő ember számára szintén bevett szokássá vált.