A Barátok közt alternatív univerzuma - lehengerlő alakítást nyújtottak a színészek

Tegnap és ma hazánk legrégebb óta futó sorozata egy alternatív univerzumát tárta elénk, arra alapozva, MI LETT VOLNA, ha Magdi Anyus nem nyúl le 12 évvel ezelőtt azért a bizonyos papírgalacsinért.

Vigyázat, spoileres tartalom!

A teljes színészi gárda kiváló alakítást nyújtott, nehéz is kiemelni a legjobb ötöt. Timi, Gizi, Gigi, Laci, Dorka, Tünde, Vilmos, Zsolt és Luca is fantasztikusak voltak, azonban a legzseniálisabb alakítást nyújtó színészek:

5. Dr. Fekete Alíz (Nagy Alexandra)

Ebben az univerzumban az eddigi együgyű szőke kávéház-vezető karakter jogászként tevékenykedik, aki a Berényi Miklós megölésével vádolt Dr. Balogh Nórát igyekszik kihozni a fogházból. A karakternek rendkívül jól áll ez a változás.

4. Dr. Balogh Nóra (Varga Izabella)

Az eddig mindenkit védelmező ügyvédnő ezúttal az érem másik másik oldalára került: három éve fogházban van. Egyelőre még kérdéses, hogy Magdi Anyusnak mit sikerül elintéznie, hogy a közönségkedvenc karakter kiszabadulhasson.

3. Harmath Szonja (Bátyai Éva)

A sorozat ebben az univerzumban végre kapott egy igazi, vérbeli főgonoszt. Az édesapja öngyilkosságáért bosszúhadjáratot folytató Szonja nem csupán megölte Berényi Miklóst, a gyilkosságot sikerült rákennie Dr. Balogh Nórára. A karakter nem áll meg: a jelenleg Berényi Tímea vezérigazgatósága alatt álló Berényi Kft. teljes elpusztíása a célja.

2. Kerész Magdolna, azaz Magdi Anyus (Fodor Zsóka)

A kotnyeles takarítónő ebben a verzióban is a legjobbkor van a legjobb helyen: kihallgatta Szonja és Gergő telefonbeszélgetését, így tudja, ki a valódi gonosz. Kár, hogy Anyus mindössze négy epizód erejéig tér vissza, már a tegnapi részből kiderült, miért vált az elmúlt években egy ikonikus - mémmé is vált - karakterré.

1. Szilágyi Oszkár (Gombos Krisztián)

Az alternatív univerzum legzseniálisabb alakjává egyértelműen Oszkár karakterét írták meg a forgatókönyvírók. A korábban echte jófiú rendőrtiszi főiskolára járó fiatalember, itt egy Szonja manipulációja alatt álló, tulajdonképpen gonosz karakter, aki nemcsak a felsőtestét villantja meg a női nézők kedvéért, hanem bizony a mobiltelefonjának kameráját sem fél használni.

Az alternatív epizódok második fele ma 17:05-től kerül adásba, kíváncsian várjuk, hogy a ma feltűnő Berényi Claudia és Júlia karakterei miként kavarják meg ezt az univerzumot.