Robotok, koporsók, félmeztelen nők: ezek a világ legfurcsább éttermei

Nincs is kikapcsolóbb dolog, mint szeretteinkkel elmenni egy jó étterembe, hogy együnk egy igazán finomat. Vannak olyan különleges éttermek, amelyek eltérnek a hagyományosoktól. Legyen szó a berendezésről vagy az ételek kinézetéről, a következő cikkünkben megismerheted a hét legfurcsább éttermet a nagyvilágból.

Ha érdekelnek olyan szabályok, amiket TILOS megszegned egy étteremben, ebben a cikkben olvashatsz róluk. Ha pedig különleges étkezési szokásokról olvasnál a világból, a SuliLife cikkéből rengeteget megtudhatsz.

Modern Toilet, Tajvan

Ha először lépsz be ebbe az étterembe, inkább fürdőszoba nagykereskedésnek gondolnád. A modern WC-étterem igazán rendhagyó módon csábítja el vendégeit. Az ételeket apró vécékagylókban szolgálják fel, miközben a vendégek porcelán vécéken ülnek az asztalnál. Természetesen minden nagyon tiszta, de azért valljuk be, ez elég furcsa lehet.

Ha először lépsz be ebbe az étterembe, inkább fürdőszoba nagykereskedésnek gondolnád.Fotó / Instagram / Modern Toliet

Eternity Étterem, Ukrajna

A világ legnagyobb koporsójában található étterem tökéletes hely az utolsó vacsoránkhoz. Temetési kellékek, koszorúk, mécsesek és egyéb díszek adják a hely komor hangulatát. Az ételek között olyanokat találhatunk, mint a "Kilenc nap saláta" vagy a "Találkozzunk a paradicsomban" menü.

A világ legnagyobb koporsójában található étterem tökéletes hely az utolsó vacsoránkhozFotó / Facebook / Trip & Travel News

Ninja, New York 

Ha odáig vagy a ninjákért, ez a te helyed. Ebben a csúcskategóriás japán étteremben igazi ninják fogadják a vendégeket. De nem ám holmi jelmezes fazonok, hanem valódi, lopakodó, kardforgató harcosok. Az ételek készítése közben pedig bemutatókkal szórakoztatják a vendégeket.

Ha odáig vagy a ninjákért, ez a te helyedFotó / Pinterest

New Lucky Étterem, India 

A helyiek csak "temetői étteremnek" nevezik azt az indiai Ahmedabad városában található helyet, ami egy régi muszlim temető fölött tornyosul. Persze ez még nem lenne olyan furcsa, azonban az a tény, hogy a sírkövek az asztalok között állnak, annál inkább. A tulajdonos mindegyik zöldre festett sírt virággal díszíti, és szentül hiszi, hogy sikere azoknak köszönhető.

Az étterem egy régi muszlim temető fölött tornyosulFotó / Facebook / Quiz enthusiasts

Robot Étterem, Japán

Ha valaki járt már Tokióban, biztosan nem lepődik meg azon, hogy egy ottani vendéglő is kiérdemelt egy helyet a legfurcsább éttermek listáján. A Robot Étterembe nem éppen a nyugodt környezet kedvelőit várják. Villogó fények, dübörgő zene, robotok és félmeztelen táncosok bemutatóival szórakoztatják a betérő vendégeket a vacsora mellé.

Ha valaki járt már Tokióban, biztosan nem lepődik meg azon, hogy egy ottani vendéglő is kiérdemelt egy helyet a legfurcsább éttermek listájánFotó / Instagram / Robot Restaurant

Ithaa tenger alatti étterem, Maldív-szigetek 

A Rangali-szigeten található egy igazán elképesztő étterem, ahol biztos lehetsz benne, hogy az ételed honnan származik. A vendéglő hét méterrel a tenger alatt fekszik, csodaszép panorámát nyújtva a vendégek számára.

A vendéglő hét méterrel a tenger alatt fekszikFotó / Instagram / Conard Maldives

Heart Attack Grill, Las Vegas 

Az életeddel játszol, ha belépsz ennek az étteremnek az ajtaján. Szó szerint, hiszen már két ember is kapott szívrohamot a Heart Attack Grillben. Nem csoda, mivel az étterem leghíresebb étele egy 10 000 kalóriás hamburger. A vendégeket műtős ruhába öltöztetik, valamint számos egyéb kórházi kellék is díszíti az éttermet. Ha még ez sem lenne elég furcsa, a 160 kilónál nagyobb súlyú vendégeik ingyen ehetnek.

Az életeddel játszol, ha belépsz ennek az étteremnek az ajtajánFotó / Facebook / Heart Attack Grill