Ez az, amit nem mond el neked senki, pedig mindenki csinálja...

Tiniként biztosan te is csináltál olyan dolgokat, amikről nem tudhatott senki, mert őrülten cikisnek találtad. Ennek különböző szintjei vannak, van, amikor csak a szülők előtt gáz, máskor már a korosztályodnak se mondanád el a történteket. Te mennyire tartod kínosnak az alábbi dolgokat?

Mindenki csinált már olyan dolgokat, amiket nem merne beismerni másoknak. Amikor témába jön semmi esetre sem osztanád meg a környezeteddel, sőt előfordulhat, hogy inkább kamuzol valamit akkor, amikor hasonló dolgok témába kerülnek.

1. Körömlakk, ami a végtelenségig van újrafestve

Biztosan ismerős volt az az érzés, amikor az otthon festett körmeid pár nappal később már lepattogzottak, ezért ahelyett, hogy leszedted volna az egészet, inkább gyors pótoltad egy extra réteggel, hisz messziről úgysem látszik. Mindenki csinálta, de nem gáz, azóta inkább a profikra bízod.

Te is gyorsan pótoltad egy extra réteggel a régi körömlakkod?Fotó / 123RF

2. Filterek mindenhol

Valószínűleg neked is ismerősek a Retrica filterek, sőt, közelebbi kapcsolatba is kerültél velük. Szinte nincs olyan ember, akinek okostelefonja van és nem próbálta őket. Ezek sokszor elég gáz fotók lettek, de ennek ellenére simán posztolgattad őket, mert akkor még menőnek számítottak.

3. Ha szerettél tanulni

Te is azok közé tartoztál, akik szerettek tanulni?Fotó / 123RF

Szinte mindenkit cikiztek a suliban, aki állandóan jó jegyeket produkált. Ha te is közéjük tartozol biztos, hogy lestrébereztek, vagy megjegyzéseket tettek tanulmányi eredményeidre. De ez nem gáz, végül is jól jártál azzal, hogy akkora tudásra tettél szert, ami később a hasznodra vált.

4. Kirándulós fotók a sulis utakról

Biztosan ti is lőttetek rengeteg fotót osztálykirándulásokon, amik a legtöbbször buszban készült homályos selfiek, bénán vigyorogva. Ezeket néha jó visszanézni és nevetni azon, milyen más volt mindenki a fotókon.

5. Szülők

Nincs annál kínosabb tiniként, mint amikor a szüleid megjelennek a szobádban, amikor épp a barátaiddal lógsz, vagy esetleg a gyerekkori beceneveden szólítanak, amit szigorúan csak otthon, mindenki mástól elszeparálva lehetett volna használni. Ilyenkor kínosan feszengtél a barátaid előtt, és remélted, hogy megértik majd a helyzetet.


További cikis dolgokra vagy kíváncsi? A Ripost oldalán még több hasonló cikis dologról olvashatsz.