A gyűjtemény, amire mindenki vágyott: kedvenc bolti édességeink receptjei

Biztosan te is gondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne kedvenc, boltban kapható édességeidet otthon is elkészíteni. Jó hírünk van: ez szerencsére lehetséges, és meg is mutatjuk, hogy hogyan csináld.

A receptek egyetlen hátránya, hogy az édességek elkészítése időigényesebb, mintha egyszerűen csak bemennél értük egy boltba. Ez a megoldás viszont sokkal gazdaságosabb, ráadásul úgy variálhatod az alapanyagok mennyiségét, ahogy neked tetszik.

Pöttyös Guru

Sokak kedvence ez az isteni csokis, túrós szelet, amit szerencsére otthon is el lehet készíteni. A receptje egészen egyszerű, és mindössze 60 perc alatt el is lehet készülni ezzel az édességgel. Ha kíváncsi vagy a receptre, ide kattintva érheted el.

Kinder Tejszelet

A tejszelet szintén egy kedvelt édességnek számít, viszont ha otthon akarjuk elkészíteni, akkor nem árt, ha van már némi tapasztalatunk a konyhában. Erre a feladatra érdemes körülbelül egy órát szánni, és jobb, ha felkészülsz arra, hogy a recept, amit itt találhatsz meg, nem a legegyszerűbb.

Raffaello golyók

Talán nem is gondoltad volna, hogy ezt az isteni kókuszos desszertet otthon is el tudod készíteni, ráadásul sütni sem kell hozzá. Egy egyszerű, gyorsan elkészíthető és viszonylag olcsó receptet ajánlunk ehhez az édességhez, amit itt érhetsz el.

Talán nem is gondoltad volna, hogy ezt az isteni kókuszos desszertet otthon is el tudod készíteniFotó / Mediaworks

Pilóta keksz

Gyerekkorodban valószínűleg te is rengetegszer etted úgy ezt az édességet, hogy kettéválasztottad a kekszeket, és kietted középről a krémet. Ezt a házi verzióval is könnyedén meg tudod tenni, előbb azonban össze kell raknod azt, amiben ez a recept lehet a segítségedre.

IKEA mandulatorta

Aki járt már az IKEA áruházak éttermeiben, annak ismerős lehet az isteni, krémes mandulatorta, ami szintén elkészíthető házilag. Ez kissé bonyolult és időigényes folyamat, viszont mindenképpen megéri. A receptet a Mindmegette oldalán találhatod meg hozzá.

Aki járt már az IKEA áruházak éttermeiben, annak ismerős lehet az isteni, krémes mandulatortaFotó / Mediaworks