Ajánló: 3 + 1 szuper strand az idei nyárra

A nyári fürdőzés sok gyerek és fiatal számára a lehető legélvezetesebb kikapcsolódást jelenti, amit - sokan közülük - egész évben alig várnak. Ha pedig még néhány csúszda vagy különleges játék is szerepel a képletben, akkor szinte biztos, hogy teljes a boldogság. Ezért most összegyűjtöttünk néhány klassz helyszínt, amit a különleges strandok szerelmeseinek mindenképpen érdemes felfedezni az idei vakációjuk során.

A legnagyobb aquapark: Mogyoródi Aquaréna

Magyarország legnagyobb csúszdaparkjában 26 különböző (összesen 1,5 kilométernyi) csúszdapálya, 9 medence és számos sportolási lehetőség közül válogathatunk kedvünkre. A csúszdaparkok igazán nagy fanatikusainak pedig ott a kemping, ahol akár több napon keresztül is megszállhatnak az Aquaworld közvetlen szomszédságában.

Forrás: Mediaworks

Helyszín: Mogyoród
Részletek: aquarena.hu

Budapest "tengerpartja": Lupa beachA Lupa tó prémium strandja mára egy igazi modern, fehér homokos, tiszta vizű, karibi hangulatot idéző strand, ahol megannyi lehetőség kínálkozik a szórakozásra: 30 különböző sportot lehet kipróbálni (például wakeboard, sup, teqball), de van gyermekmegőrző, trambulin, óriás sakk, vízi dodgem, kézműves foglalkozások, kalózhajó, játszótér és még egy kimondottan gyerekeknek kialakított partszakasz is.

Forrás: Mediaworks

Helyszín: Lupa tó
Részletek: lupabeach.com

A sokszínű: Rukkel tóA dunavarsányi bányató, vagyis a Rukkel tó egy igazi vízi paradicsom, ami változatos lehetőségeket kínál a látogatóinak: van homokozó, játszótér, 4 ugrótorony (ezek közül a legmagasabb 6 méteres), hűs, árnyékos területek, egy wakeboard pálya és egy vízi vidámpark, valamint még vízibiciklit/csónakot/kajakot is bérelhetünk. Nem utolsó sorban pedig 16 csúszda várja a kicsiket és nagyokat.

Forrás: Mediaworks

Helyszín: Dunavarsány
Részletek: waterpark.hu

Kipróbálnál még néhány másik aquaparkot is? Olvasd el korábbi cikkünket, ahol 5 szuper csúszdaparkot ajánlottunk.

A játékos: Diási Játékstrand

A Balaton egyik legjobb, aktív kikapcsolódást nyújtó, családbarát strandja a Diási Játékstrand, amely számtalan szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Van kajaksziget, lézerharc, élménypark, zenés koktélpartik (szülőknek), árnyékos parkolók, izgalmas programok, ugrálóasztal, sportolási lehetőségek (pl. minigolf, biliárd, ping pong, strandröplabda, teqball), de még egy óriás vízicsúszda és egy napozóstég is. A legkisebbeket pedig egy elbűvölő játszótér várja Gyenesdiás, a Kék Hullám Zászló strandminősítésén 5 csillagra értékelt strandján.

Forrás: Facebook

Helyszín: Gyenesdiás, Balaton
Részletek: https://www.gyenesdias.info.hu/strandok/diasi-jatekstrand/