Akik mellett elbújhatnak a királyi családok is: a sztárvilág legnagyobb hatalmú párjai

„Power couple" – ezzel a kifejezéssel illetik ezeket a hihetetlenül sikeres párokat, akiket két szórakoztatóipari nagyágyú alkot. Kétszeres pénz, csillogás, befolyás, ezt jelenti híres párnak lenni, viszont ezért meg is kell dolgozni.

Hiszen sikereket elérni önmagában is nehéz, de emellett egy egészséges kapcsolatot fenntartani, úgy, hogy mindkét félnek fontos a karrierje, szinte lehetetlennek tűnik. Ennek ellenére vannak, akiknek sikerül mindezt maradéktalanul összehozni.

Beyoncé és Jay-Z

Összesen 45 Grammyje van ennek a dinamikus duónak, akik a power couple tökéletes definíciója. Az „Apeshit" klippjének forgatásához lezárták miattuk a Louvre-ot, ami előtt minden nap kígyózó sor áll. 2008-ban házasodtak össze és három gyermekük született azóta.

Beyonce és Jay-ZFotó / Getty Images

Emily Blunt és John Krasinski

Egy filmsztár feleség és egy sorozatsztár férj, ez a képlet, ha a tökéletes filmipari párt akarod megalkotni. Krasinskiéknél pontosan ez a felállás, amióta 2010-ben összeházasodtak George Clooney comoi házában.

Emily Blunt és John KrasinskiFotó / Getty Images

George Clooney és Amal Clooney

Apropó George Clooney, a sokáig agglegényként élő színész szívét 2013-ban rabolta el a jogász, akivel 2014-ben, Velencében házasodott össze. Amal nem a szórakoztatóiparból jön, nemzetközi jogászként dolgozik, főleg emberi jogi ügyekben.

George Clooney és Amal ClooneyFotó / Getty Images

Jada Pinkett Smith és Will Smith

A Kaliforniába jöttem forgatásán ismerkedtek meg, ami után barátok, majd rövidesen egy pár lettek. 1997-ben házasodtak össze és azóta is kitartanak egymás mellett jóban-rosszban.

Jada Pinkett Smith és Will SmithFotó / AFP

Blake Lively és Ryan Reynolds

A pár 2011-ben ismerkedett meg a Zöld Lámpás forgatásán. Szakmai sikereket ugyan nem értek el a filmmel, mert pokolian rossz lett, de magánéletükben ez fordulópont volt. Hiszen 2012-ben összeházasodtak, és azóta két lányuk is született.

Blake Lively és Ryan ReynoldsFotó / AFP

Reynoldsék esete nem egyedi, hiszen az azóta szétvált Brad Pitt és Angelina Jolie is egy forgatáson ismerkedett meg, ahogy sok más, azóta még mindig együtt lévő sztárpár is, akikről itt olvashatsz.