A siker titka – avagy így néz ki a hírességek reggeli rutinja

Híresnek lenni a rengeteg pozitívum mellett azzal is jár, hogy az ember nem sok dolgot tud igazán megtartani magának – ennek köszönhetően világszerte tudhatják, milyen furcsaságok vagy éppen inspiráló szokások vannak a reggeli vagy a napi rutinjában. Olvass tovább, ha érdekel néhány híresség nem mindennapi rutinja!

Meg sem lepődünk, amikor megtudjuk, hogy egy híresség extra korán kel, edz, vagy minden nap kizárólag egészséges ételeket fogyaszt – miért is ne tennék, elvégre sikeresek, szépek, na meg állandóan figyelik őket. Itt azonban nem merül ki a sztárok rutinja: nézd meg, ki mit épített be a mindennapjaiba!

Barack Obama

Barack ObamaFotó / Getty Images

Az Egyesült Államok egykori elnökének a hivatali ideje során is fontos volt a családjával töltött idő: Obama a reggeleit (vagy mondhatni inkább "hajnalit") feleségével, Michelle-lel és edzéssel töltötte. A reggelek mellett az estéket is a családjának szentelte a politikus: elnöksége idején is minden vacsorát feleségével és lányaival fogyasztott el.

Mark Wahlberg

Mark WahlbergFotó / AFP

Az amerikai színész új szintre emelte a korán kelés fogalmát: elmondása szerint 2:30-kor (!) kel, az ébredés utáni első dolga pedig az imádkozás. Ezt követi az edzés és a dupla reggeli. Ha azt hitted, hogy a 6 órai kelés korán van, akkor jobb, ha átértékeled a szokásaid!

Marilyn Monroe

Marilyn MonroeFotó / Getty Images

Marilyn Monroe – az ikonikus színésznő – igencsak bizarr és nem éppen étvágygerjesztő reggelivel kezdte napjait. Monroe 1954-ben elárulta, hogy az első étkezése nem más, mint meleg tej, amibe két nyers tojást tör, majd egy villával elkeveri azokat, és öltözködés közben elfogyasztja. A színésznő szentül hitte, hogy ez a tökéletes reggeli egy elfoglalt nő számára – vannak kételyeink!

Jennifer Aniston

Jennifer AnistonFotó / Pinterest

A Jóbarátok gyönyörű sztárja minden reggelét zellerlével kezdi, mást azonban nem fogyaszt, ugyanis az intermittent fasting, azaz időszakos böjtölés mellett tette le a voksát. Ez azt jelenti, hogy a nap 24 órájából csak nyolcban fogyaszt szilárd ételt, tizenhat órát pedig evés nélkül tölt. Ez a nyolc óra általában délben, az ebéddel kezdődik, így a reggeli nem része a híresség mindennapjainak.
Ha Katalin hercegné produktív és inspiráló reggeli rutinja is érdekel, akkor kattints a Mindmegette cikkére!