Az instagram legcukibb macskái: imádni fogod őket!

Ezeket a képeket látva még a legnagyobb macskagyűlölők szíve is meglágyul. Cukik, játékosak és még a szőrük is puha. Nincs más dolguk, mint hogy aludjanak, egyenek és cukik legyenek.

Jók lehetnek még Insta fotó háttérnek is, ha esetleg a friss manikűrt vagy sminktermékeket szeretnél posztolni, emellett pedig élvezet őket simogatni, feltéve, ha hagyják.

Ismerd meg az instagram leggyönyörűbb cicáit:

1. Mademoiselle

Mademoiselle lehet, hogy a legszőrösebb cicák egyike a világon. Elegáns, cuki, akár filmsztár is lehetne belőle. Kedvenc időtöltése a Franciaországban élő négylábúnak az, hogy minél kisebb helyekre bezsúfolja magát, ezzel gazdájának esélyt adva a lehető legjobb fotók készítésére.

2. Reggie

Az internet egyik legfotogénebb macskája. Cukiságát fokozza a gyönyörű kékeszöld szeme, fehér bundája, valamint a beépített tusvonala.

3. Smoothie

A macska több mint kétmillió követővel rendelkezik, természetesen nem véletlenül. Olyan, mintha egy festmény lenne!

4. Coby

Coby a gyönyörű szemei miatt vált híressé, fehér bundájával együtt egészen egyedi, tündércica külsőt kapott. Mesebeli a cukisága!

5. Cliff

A szibériai cicáról egészen egyedi hangulatú képeket készít berlini gazdája, amivel hangsúlyozza házi kedvence gyönyörű bundáját és egyéniségét is.

6. Nala

Nala egy Guinness-rekordot döntő macska, hisz ő lett az internet legkedveltebb cicája a majd ötmillió követőjével. Ha ránézel a pofijára, egyből megérted!

7. Carlo és Snowball

Carlo egy skót lógófülű cica, Snowball pedig bengáli társa. A két cica közül Carlo igazi mém lett, hisz egészen nevetséges pózokban képes ülni. Így nemcsak bájosak, hanem kifejezetten mókásak is a képeik!

Kíváncsi vagy egy igazi Disney hercegnőre is? Akkor ismerd meg Socsit, a szibériai erdei macskát is!