Motivációs könyvajánló: Braskó Csaba Múzsája

A könyvesboltok ezer és egy motovációs könyvet tartogatnak számunkra manapság. Mégis most elhoztunk nektek egyet, ami kiemelkedik a többi közül! Nemcsak azért, mert a szerzője magyar, hanem azért is mivel regény formájában íródott. Így hát könnyebb, élvezetesebb olvasói élményt nyújthat számotokra!

Egy könyv, amit úgy olvas az ember, hogy legszívesebben kihúzó filccel kiszínezné az egészet, hiszen oly sok értékes gondolat van benne. Ajánljuk tehát, hogy fogjatok mellette egy füzetet vagy a telefonotok jegyzet funkcióját, és írjátok ki oda a számotokra legértékesebb elgondolásokat!

Braskó Csaba, a szerző

Érdemes kitérni a könyv írójára, hiszen egy nagyon különleges látásmódú fiatalemberről beszélhetünk. 2001 óta segít megvalósítani az emberek álmait, akár a programjai, a személyes konzultációi vagy az  irományai révén. Létrehozott egy ingyenes minitréninget is, amit tátott szájjal és képernyőfényképek sokaságával fogsz befejezni, ha rendesen végigolvasod! Egyszerű dolgokra világít rá, mégis felér egy felvilágosodással!

Forrás: Facebook

Eszméje a Szemléletfejlesztés, miszerint minden embernek éppen az adatott meg, csak a gondolkodásmódunkon kell változtatnunk. Szemléletfejlesztőként az a hivatása, hogy a legbonyolultabb problémára is meghökkentően egyszerű megoldásokat ad - olvasható a könyv hátlapján.

Múzsa

A történet nagyon egyszerű, mégis kellően magával ragadó ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet. A főszereplő egy pincérlány, aki cseppet sem elégedett az életével. A barátjával a viszonyuk „bonyolultnak" mondható, édesanyjával pedig nem tud vita nélkül megmaradni egy telefonbeszélgetés során sem. Egészségtelenül étkezik, mindenkinek tartozik és természetesen a munkáját sem szereti, tehát egy kissé káoszosnak mondható. Mégis személyében egy rettenetesen szimpatikus lányt ismerhetünk meg, akinek igenis vannak ambíciói, csak a felszínre kell csalogatni azokat! Ekkor jön a képbe a „furcsa srác" a kávézó állandó vendégeként. Beszélgetéseik rövidek, mégsem hétköznapiak és egyértelműen rendkívüli hatással vannak főhősünkre. A többit pedig elolvashatjátok majd magából a könyvből!

 

A Múzsa a XXI. Század Kiadónál a hatodik utánnyomását is megélte 2015-ben, s most 2021-ben újra a könyvesboltok polcaira kerül. Számos helyen elérhető még antikvár könyvként is, így egy kicsit olcsóbb is az eredeti árhoz képest.

Reméljük csodás olvasói élményben lesz részetek, és kellően megváltoztatja nézőpontotokat!