Ezeket kedved se lesz utánozni! A 4 legextrémebb étel kihívás, amelyektől garantáltan émelyegni fogsz

Emberek vagyunk, szeretjük a kihívásokat, és baba korunk óta imádunk betenni indokolatlan dolgokat a szánkba. Valahogy ennek a két ősi ingernek a keverékei ezek a kaja challenge-ek, amelyeknek már a végégnézéséhez is erős gyomor kell.

Hol kezdődött ez a szokás? Pontosan nem tudni, de a netes kihívások a planking-őrülettel törtek be igazán a köztudatba, és azóta is idiótábbnál-idiótább dolgokra veszik rá az embereket. Nem hiszel nekünk? Akkor készíts magad mellé egy lavórt, és bizonyosodj meg magadnak!

A fahéj kihívás

A legártalmatlanabb balhé mind közül, ettől függetlenül borzasztóan kellemetlen az interneten „cinnamon challenge-ként" elhíresült őrület. A feladat egyszerű, de annál kellemetlenebb: lenyelni egy púpozott kanál fahéjat.

A surströmming kihívás

A surströmming nem más, mint fermentált hering. Ez a kulturálatlan népeknek rothasztott halnak tűnhet, de a vájtfülű svédeknek egy ősi csemege (persze sokan ott sem szeretik). Az igazi kihívás a szaga, mivel ez az egyik legbüdösebb étel a világon. 

A durian kihívás

A durian a világ legbüdösebb gyümölcse, amivel még a harcedzett Forma-1-es pilóták se tudnak megbirkózni, pedig ők se lehetnek túl illatosak egy füllesztő verseny után. Ez egy nagyon érdekes gyümölcs, amiről bővebben itt olvashatsz

 A virsli kihívás

Na, itt kezdődnek az igazán nagy bajok! Egész konzerv virsliket lenyelni nem jó dolog, de ha mégis kedved lenne hozzá, nézd meg a videót és gondold át újra.