Négy mellbimbó, tág pupilla és úszóhártya a lábujjak között: Sztárok bizarr testhibái

A legfényesebb sztárok is emberek, igaz? Mi sem bizonyítja jobban, mint azok a kis különlegességek, amelyeket a testükön rejtegetnek.

Bár a média igyekszik úgy ábrázolni a hírességeket, mintha hibátlanok lennének, manapság egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy a tökéletes külsőt a legtöbbször csak a Photoshopnak köszönhetik. Tehát ne érezd magadat rosszul, ha valami kis hibát fedezel fel magadon, hiszen ez minden emberrel előfordul.

Az agyonszerkesztett képek világában hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy akik híresek és gazdagok, azok egyből tökéletesek is lesznek. Ez azonban nem így van, ők is emberek, és az ő testük sem egy kaptafára készült.

Harry Styles

Harry StylesFotó / Facebook

A One Direction egykori tagja bizony vicces kis titkot rejteget a pólója alatt. Harrynek négy mellbimbója van, amiből nem is csinál titkot, többször is nyíltan beszélt róla. Az extra mellbimbók egyébként teljesen ártalmatlanok, és úgy néznek ki, mintha csak anyajegyek lennének.

Megan Fox

Megan FoxFotó / Getty Images

A Transformers híres szépsége is rendelkezik egy érdekes testrésszel. Fox hüvelykujja jóval nagyobb és laposabb mint egy átlagos hüvelykujj, angolul toe thumbsnak nevezik a genetikai elváltozást, melynek hivatalos neve brachidaktilia, és tényleg azt eredményezi, hogy az ember hüvelykujja úgy néz ki, mintha lábujj lenne.

Kesha

KeshaFotó / Getty Images

Hát persze, hogy ez a különcségéről híres énekesnő egy kis érdekességgel is rendelkezik, jobban mondva rendelkezett. Az énekesnő egy kis farokkal született. Alig egy centis volt, és még kiskorában leműtötték, de elmondása szerint jobban örült volna, ha meghagyják.

David Bowie

David BowieFotó / AFP

Ennek a legendának a különleges kinézetéhez hozzáad, hogy az egyik pupillája mindig tág. Egy iskolai verekedés közben sérült meg súlyosan a szeme, amit alig sikerült megmenteni, és a látása is megromlott. Mindennek látható nyoma a kitágult jobb pupilla, ami mára védjegyévé vált.

Ashton Kutcher

Ashton KutcherFotó / AFP

A színész 2008-ban egy esti showban mutatta meg, hogy két lábujja között úszóhártya van. Úgy fogalmazott, hogy amikor minden más ennyire jól néz ki valakin, akkor valamit fel kell áldozni. Talán ezért döntött úgy, hogy egyszerű operáció helyett inkább megőrzi ezt a testi elváltozást.